Τρίτη, Νοέμβριος 7, 2017
Αρχική απόψεις Ο Βαγγέλης Βενιζέλος υπερηφανεύεται γιατί αρνήθηκε το Grexit

Ο Βαγγέλης Βενιζέλος υπερηφανεύεται γιατί αρνήθηκε το Grexit

114
0

Ο θεωρούμενος ευφυής Ευάγγελος Βενιζέλος υπερηφανεύεται ότι, σε μυστικές συναντήσεις του σε υπόγεια μπαρ του Βερολίνου με τον Βόλφαγκ Σόίμπλε, προέταξε τα στήθη του και αρνήθηκε τις «ανήθικες» προτάσεις του Γερμανού Λύκου για να βγει η Ελλάδα από το ευρώ. Προφανώς ο φίλος μας ο Βαγγέλης σκέφτηκε πολύ απλά. Για να το λέει αυτό ο κακός Λύκος, θα πρέπει να είναι κακό για εμάς.

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος θυμήθηκε τις κρίσιμες συνομιλίες που είχε με τον πρώην υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε  αι όπως ανέφερε στο Καρφί  «είναι περήφανος που αρνήθηκε δύο φορές πρόταση του τότε Γερμανού ομόλογού του για έξοδο της Ελλάδας από τη ζώνη του ευρώ».

Ειδικότερα αναφορικά με τις παραπάνω αρνήσεις του ο Ε. Βενιζέλος είπε: «Η πρώτη φορά (σ.σ. που μου πρότεινε Grexit) ήταν στο Βερολίνο στις αρχές Ιουλίου 2011, λίγο μετά την ανάληψη των καθηκόντων μου στο υπουργείο Οικονομικών κι ενώ το πρώτο πρόγραμμα στήριξης είχε περιέλθει σε αδιέξοδο».Το Σεπτέμβριο του 2011 ο Σόιμπλε επανήλθε και στο Βόρσκλαβ της Πολωνίας την παραμονή του άτυπου Ecofin.

Η συνάντηση έγινε στο υπόγειο μπαρ του ξενοδοχείου Monopol. Στο χώρο ήμασταν μόνοι με έναν συνεργάτη ο καθένας. Αρνήθηκα την πρόταση για Grexit με ανθρωπιστική βοήθεια και το Σόιμπλε το αποδέχτηκε».

Ύστερα απο αυτά εμέις τι να πούμε. Να είσαι καλά Βαγγέλη που ειδικεύεσαι στο να χύνεις την καρδάρα όταν γεμίσει με γάλα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com