Την ώρα που Η Ελλάδα πάσχει από βαρύτατη υπογεννητικότητα, γερνάει και χάνει τα παιδιά της που μεταναστεύουν στο εξωτερικό, το Βερολίνο έδωσε εντολή στους εδώ Ύπατους Αρμοστές της αποικίας να επιβάλλουν βαθύ νυστέρι στα επιδόματα τρίτεκνων και πολύτεκνων. Και τι τα θέλουμε τα παιδια δηλαδή αφού έτσι και αλλιώς η ελληνικότητα βρίσκεται σε διαδικασία αποψίλωση και εξαφάνισης.

Ψαλιδίζονται τα επιδόματα τριτέκνων και πολυτέκνων

Η περικοπή του επιδόματος για το τρίτο παιδί, η θεσμοθέτηση νέων αυστηρότερων κριτηρίων για τη μείωση της επιδότησης πετρελαίου θέρμανσης πάνω από 50% (μέτρο που είναι ήδη ψηφισμένο) και η καταβολή κοινωνικού μερίσματος – επιδόματος φτώχειας σε όσους έχουν πολύ χαμηλά εισοδήματα σε αντιστάθμισμα των νέων μέτρων είναι στην κορυφή της ατζέντας της τρίτης αξιολόγησης, η οποία ήδη έχει ξεκινήσει και βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Ταυτόχρονα η έως τώρα πορεία των εσόδων, που δείχνει σοβαρά σημάδια κόπωσης παρά το γεγονός ότι ακόμη δεν έχει εισπραχθεί η πρώτη δόση του ΕΝΦΙΑ, φέρνει κύμα κατασχέσεων τραπεζικών λογαριασμών, ενώ υπάρχει έντονη ανησυχία στο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης για την επίτευξη του στόχου πλεονάσματος όχι μόνο του εφετινού προϋπολογισμού αλλά κυρίως του 2018.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ