Ο “ευφυής”κακόμοιρος που εμφανίζεται στην εικόνα εδώ, την οποία έχουμε και στο παρελθόν παραθέσει, αποτελεί την αποθέωση του ψεκάσματος των πολιτών από τα ΜΜΕ, τα εξωνυμένα και ελεγχόμενα αυτά εργαλείων επιβολής απο την υπο Γερμανική κατοχή χώρα μας. Ο κακόμοιρος αντιπροσωπεύει τον όποιον Έλληνα πολίτη που έχει φτωχοποιηθεί, έχει καταστραφεί η ζωή του και η όποια περιουσία που έχει χτίσει με πολύ ιδρώτα. Και όμως,αυτός ανησυχεί μήπως φτωχοποηθεί περισσότερο αν φύγουμε απο το ευρώ!

Έχει λησμονήσει την καλή ζωή που είχε και είχαμε επι δραχμής και όταν του το θυμίζουν αναμασά τα χοντρά ψέματα που του σερβίρουν οι Γερμανοτσολιάδες των ΜΜΕ. Ναι ζούσαμε καλά τότε λένε γιατί μας τροφοδοτούσαν οι “φίλοι” μας οι ξένοι με δανεικά.

Δεν έχει ακούσει ότι, το χρέος υπερδιπλασιάστηκε μέσα στην ευρωζώνη και συνεχίζει να αυξάνεται. Δεν έχει ακούσει, δεν έχει διαβάσει ότι, οι “φίλοι” μας οι ξένοι μας υφαρπάζουν την ιδιωτική και δημόσια περιουσία την οποία έχουν δεσμέσυει για 99 χρόνια.

Δεν έχει ακούσει ούτε δεν έχει διαβάσει, αφού αποκλειστική πηγή ενημερωσής του είναι τα Γερμανοτσολιάδικα κανάλια ότι, η Γερμανία είχε ένα πολύ-πολύ μεγαλύτερο χρέος απο το δικό μας που οφειλόταν στο αιματοκύλισμα της Υφηλίου δύο φορές. Και ότι και με τη δική μας την υπογραφή το 1953, το αιματοβαμένο αυτό χρέος κουρεύτηκε κατά 70% και το υπόλοιπο ρυθμίστηκε να καταβάλεται με αναπτυξιακή ρήτρα.

Ο “ευφυής” αυτός κακόμοιρος είναι συνυπέυθυνος για την κακομοιριά του αλλά και τη δική μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ