Το πρώτο μνημόνιο το υπέγραψε το ΠΑΣΟΚ για να σωθούν οι ξένες τράπεζες όπως ανέφερε ξεδιάντροπα ο γνωστός “αγελαδοτρόφος” Γερούν Νταισεμπλουμ.Το δεύτερο μνημόνιο το υπέγραψε η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ για να σωθούν και πάλι οι τράπεζες και τα ασφαλιστικά ταμεία που καταστράφηkαν από το PSI και το πρώτο μνημόνιο.

Ύστερα ήρθε η Πρώτη Φορά Αριστερά που δεσμεύτηκε ότι θα σκίσει τα μνημόνια. Ότι ο κατώτερος μισσθός θα πάει στα 700 ευρώ. Ότι θα δίνονται αξιοπρεπείς συντάξεις.¨Οτι θα καταργήσει τον ΕΝΦΙΑ. Ότι “κανένα σπίτι σε χέρι τραπεζίτη”. Ότι θα βαράει τοβν ζουρνά και οι δανειστές θα χορεύουν πεντοζάλι. ( Το οποίο πεντοζάλι προφανώς θα τους το διδάξει προσωπικά ο ίδιος ο Αλέξης). Και ατέλειωτα άλλα ΘΑ, ΘΑ,ΘΑ,ΘΑ,ΘΑ,ΘΑ,ΘΑ,ΘΑ,ΘΑ,ΘΑ,ΘΑ……

Ήρθε Η ΠΦΑ για να μας σώσει από τους προηγούμενους ολητήρες της χώρας και τελικά υπέγραψε το τρίτο και τέταρτο το χειρότερο μνημόνιο. Έβαλε στο γύψο τη χώρα για 60 χρόνια ξεπουλώντας τα πάντα, λιμάνια, αεροδρόμια,ΔΕΠΑ,ΔΕΣΦΑ,ΔΕΗ, τουριστικά ακίνητα,δημόσια περιουσία, τράπεζες. Και τωρα οι Γύπες των αγορών μας αρπάζουν και τα σπίτια στο 10-30% της αξίας τους.

Είναι ποτέ δυνατό αυτό το συγκεκριμένο πολιτικό προσωπικό στα όρια της προδοσίας,μπορεί να μας ξανασωσει; Κι όμως φαίνεται πως αρκετοί ψεκασμένοι ακόμα λοξοκοιτάζουν κατά ΣΥΡΙΖΑ μεριά στις στις μαϊμού δημοσκοπήσεις και στα κοινωνικά δίκτυα .

Αν μπορεί κάποιος να μας πεί  πως θα ανταπεξέλθουμε μέσα στην ευρωφυλακή  με  δημόσιο και ιδιωτικό χρέος πάνω από 600 δις, καλό θα ήταν να μας το πει. Θα του αποδώσουμε βραβείο ευρηματικότητας στον καλύτερο μάγο της κάλπικη ελπίδας, με την ευκαιρία και των Χριστουγέννων

Καλα Χριστούγεννα και καλή λευτεριά στην πατρίδα μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ