Η οικονομική κρίση εκτός από οικονομικά αδιέξοδα,φτώχεια,  ανεργία,  μιζέρια, έχει δημιουργήσει παράλληλα και ένα τεράστιο πρόβλημα δημογραφικής κατάρρευσης και εξάρθρωσης του ελληνισμού. Την ώρα που εισρέουν μαζικά στη χώρα εκατοντάδες χιλιάδες μη αφομοιώσιμοι Μουσουλμάνοι έποικοι, ο ελληνικός πληθυσμός συρρικνώνεται  δραματικά. Η Ελληνίδα γυναίκα γεννά περίπου 1 παιδί  όταν οι Μουσουλμάνες γεννούν  5 κατά μέσο όρο.

Οι γεννήσεις Ελληνογενών έχουν μειωθεί κατά 20% από το 2008. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια οι θάνατοι Ελλήνων ξεπερνούν κάθε χρόνω καττά περίπου 30.000 τους θανάτους. Την ίδια ώρα αυξάνονται αλματωδώς  οι γεννήσεις παιδιών Μουσουλμάνων. Σε πολλά σχολεία κυρίως στο κέντρο της Αθήνας, τα παιδιά των αλλοδαπών αντιπροσωπεύουν το 60-80% του συνόλου.

Τα τελευταία έξι χρόνια περισσότεροι από 600.000 συμπατριώτες μας έχουν μεταναστεύσει στο εξωτερικό, με το κύμα της μεταναστευτικής φυγής να αυξάνεται συνεχώς, αφού η ανεργία παραμένει σε δυσθεώρητα ύψη, 27% στο σύνολο και 60% για τους νέους. Η Ελλάδα κατέχει το υψηλότερο ποσοστό ανεργίας στην Ευρώπη και δεν υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι αυτή η εικόνα θα ανατραπεί στο προβλεπτό μέλλον.

Η Ελλάδα γερνάει και αλοιωνεται με γοργό ρυθμό η εθνολογική της σύνθεση.Μεταβαλλόμαστε σταδιακά σε χώρα γερόντων και οι Έλληνες υποκαθίστανται από Μουσουλμάνους εποίκους. Όπως πορεύονται τα πράγματα σήμερα, με τη μονιμοποίηση του οικονομικού αδιέξοδου, τη δημογραφική συρρίκνωση της χώρας, την ορμητική μετανάστευση Ελλήνων στο εξωτερικό και τη μαζική εισβολή μη αφομοιώσιμων μουσουλμάνων εποίκων, η χώρα έχει προδιαγραφεί να τερματίσει την ιστορική  της διαδρομή των 3.000 χρόνων στα επόμενα 20-40 χρόνια. Οι επόμενες γενιές των παιδιών μας, δε θα  έχουν θέση στον ήλιο αυτής της όμορφης πατρίδας που μας κληρονόμησαν οι πρόγονοί μας.

Το τραγικό του θέματος είναι ότι, θα είμαστε το πρώτο έθνος στην ιστορία της ανθρωπότητας που θα χάσει την ιστορική του πατρίδα και θα εξαφανιστεί, χωρίς πολεμικές συγκρούσεις και εισβολές κατακτητών με βίαια μέσα. Ο πονηρός «ανθρωπισμός» της δεξιάς παγκοσμιοποίησης και της ροζέ ψευτοαριστεράς, σε συνδυασμό με τον εγκλωβισμό του ζαλισμένου πλήθους στη μέγκενη των εξωνημένων κεντρικών ΜΜΕ,  είναι το εύφορο έδαφος όπου καλλιεργείται και μεγαλώνει το δέντρο της προδοσίας και της καταστροφής.

Ελλάς τέλος λοιπόν. Εκτός και αν αλλάξουμε τελείως πορεία με απαλλαγή από τους σημερινούς ευρωμνημονιακούς εγκάθετους των κομμάτων που διαχειρίζονται τη χώρα για λογαριασμό των ξένων επιβουλέων. Μέχρι να γίνει αυτό, ένα πρώτο σημαντικό βήμα είναι οι νοήμονες πολίτες να κλείσουν την τηλεόραση. Να μη βλέπουν ή ακούν ειδήσεις και σχόλια από τους σύγχρονους Πραιτοριανούς των ΜΜΕ που έχουν υποκαταστήσει τα ερπυστριοφόρα και τη Γκεστάπο του παρελθόντος και κάνουν καλύτερα τη δουλειά του κατοχικού καθεστώτος. να αντιπαλέυουμε τα ψέματα και τις φοβίες που σερβίρουν τα κατοχικά ΜΜΕ.

Να δώσουμε τη μάχη για να πειστεί η μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών ότι, πρέπει να δοθεί τέλος στη γερμανική  ευρωκατοχή, όπως και στην εισβολή και Μουσουλαμνοποίηση της χώρας.Αντί να καταριόμαστε το σκοτάδι να ανάψουμε ένα κερί. Να βγούμε απ’ το κλουβί και να ξαναχτίσουμε την πατρίδα απ’ την αρχή.

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ