Χωρίς αμφιβολία, η ΠΦΑ αναδεικνύεται σε έναν απόλυτα φερέγγυο πολιτικό φορέα.Ανάμεσα στα άπειρα “ΘΑ”, ένα από τα κορυφαία της είναι και το πολυφορεμένο προεκλογικά σύνθημά της “κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτι”.Πέρασε λίγος καιρός ήρθαν τα πάνω κάτω και η ΠΦΑ, το κοπέλι έγινε μεγαλοκοπέλα, πήρε στα χέρια της επιτέλους την κυβερνητική τήβενο,κάτι που το ποθούσε διακαώς για άπειρα τόσα χρόνια.

Η καρέκλα ήταν ο διακαής της πόθος.”Ευρώ πάση θυσία και “καρέκλα πάση θυσία” αποτελούν πλέον τα κορυφαία ιδεολογικα της προσκυνήματα. Τώρα πια, τι σημασία έχει αν οι κατασχέσεις τραπεζικών λογαριασμών,μισθών,συντάξεων, σπιτιών αποτελούν την ημερήσια διάταξη των σημερινών καιρών, αφού η μεγαλοκοπέλα αποκαταστάθηκε και παντρεύτηκε επιτέλους την καρέκλα.

Ε, μη μου πείτε πως δεν έχουμε να κάνουμε με το αποκορύφωμα της συνέπειας, της αξιοπιστίας και φερεγγυότητας.Ο λόγος της ΠΦΑ αποτελεί συμβόλαιο τιμής.

Και το ερώτημα που μένει είναι, αν θα αγοράζαμε ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο από τους εκπροσώπους της φερέγγυας αυτής μεγαλοκοπέλας.

Αγησίλαος ο τσαντίλας

LEAVE A REPLY