Οι Γερμανοί ξανάρχονται. Οδεύουμε ολοταχώς προς την ολοκλήρωση της απόλυτης κατοχής της Ευρώπης και ιδιαίτερα των χωρών της ευρωζώνης από τη Γερμανία. Αυτό προκύπτει από πολλές διαδικασίες και καταστάσεις και ποιο πρόσφατα  από την δήλωση του Μάρτιν Σούλτσ ότι “Θα υπάρξει ένας Ευρωπαίος υπουργός Οικονομικών».

«Το έγγραφο στο οποίο καταλήξαμε αφορά τη μεταστροφή στην ευρωπαϊκή πολιτική», δήλωσε ο κ. Σουλτς σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό δίκτυο ZDF.Στο 28σέλιδο κείμενο που προέκυψε από τις πενθήμερες διερευνητικές συνομιλίες αναφέρεται ότι η πιθανή κυβέρνηση «μεγάλου» συνασπισμού δεσμεύεται να συνεργαστεί στενά με τον κ. Μακρόν, στη βάση των προτάσεών του για μεταρρυθμίσεις στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ο νέος Υπουργός οικονομικών θα επιλεχθεί προφανώς από τη νέα γερμανική κυβέρνηση σε συνενόηση με τον “μικρό” Μακρόν της “μικρής” πλέον Γαλλίας, η οποία ως ουρά της Γερμανίας θα λάβει κάποια ψίχουλα ως αντάλλαγμα για τη μοιρασιά της Ευρώπης.Ο Ευρωπαίος-Γερμανός Υπουργός οικονομικών θα είναι στην ουσία το κυρίαρχο αφεντικό των υπόδουλων Ευρωπαϊκών λαών, με ειδικότερα θύματα τις χώρες της περιφέρειας και ιδιαίτερα την Ελλάδα, η οποία και με συνεργούς τους εδώ κυβερνώντες και δήθεν αντιπολιτευόμενους – ευρώδουλους, οδεύει στον πλήρη αφανισμό.

Υπενθυμίζεται ότι, και σήμερα δεν υπάρχει κυβερνητική απόφαση ή νομοσχέδιο που περνάει από την ελληνική βουλή, χωρίς να έχει λάβει προέγρκριση από το Ευρωϊερατείο. Το σύνολο των νόμων, Υπουργικών αποφάσεων, οδηγιών και της πολιτικής που ακολουθείται γενικότερα στον ευρύτερο οικονομικό τομέα, προέρχεται από τις Βρυξέλες ( λέγε με Βερολίνο). Η επιλεγόμενη κατ’ όνομα Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, δηλ. ολόκληρος ο μηχανισμός επιβολής και ελέγχου των φόρων,υπάγεται τυπικά μόνο στο Υπουργείο Οικονομικών, ενώ στην πραγματικότητα ο επικεφαλής Γενικός Γραμματέας επιλέγεται από τις Βυξέλες( Βερολίνο) και η όλη υπηρεσία ελέγχεται από το ίδιο κέντρο αποφάσεων.

Έτσι οι Γερμανοί έχουν εγκαταστήσει την επικυριαρχία τους με τον οικονομικό έλεγχο, τις τράπεζες και το ευρώ, χωρίς να χρειαστεί να πέσει ούτε μια ντουφεκιά. Έτσι για να επιβεβαιωθεί  το λεγόμενο ότι “όποιος ελέγχει τον κουμπαρά παραγγέλει και την μουσική”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ