Σε λίγες μέρες από σήμερα στις 15 Ιουνίου, θα συνέλθει και πάλι το Eurogroup, όπου θα επισφραγιστεί για άλλη μια φορά το μαρτυρικό σίριαλ της απέραντης φτωχοποίησης του ελληνικού λαού από τους δόλιους δανειστές. Εκεί η υποτακτική κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, θα καταπατήσει για άλλη μια φορά τις κόκκινες γραμμές της, υποκύπτοντας στις εξοντωτικές απαιτήσεις των ξένων κατακτητών. Θα δώσει πολλά και δεν θα πάρει τίποτα και με λύπη μας στοιχηματίζουμε για αυτό.

Η  κυβέρνηση της ΠΦΑ, τραγική,αλοίθωρη και καρεκλολάγνα, εκπρόσωπος μιας χώρας εγκλωβισμένης σε δόλια παγίδα χρέους, ψελίζει κορώνες αντίστασης ηρωϊκά και πένθιμα, Ρίχνει τουφεκιές στον αέρα, έτσι για την τιμή των όπλων. Σέρνεται στο χώμα ως επαίτης και ταπεινός ικέτης. Οδεύει ως πρόβατο βελάζοντας στη σφαγή.

Αφού ο ελληνικός λαός δεν ξεσηκώνεται απο την πολυθρόνα και δεν πετροβολά το “πάση θυσία στο ευρώ”και τους κατοχικούς εκπροσώπους του, ξένους και ντόπιους, αριστερούς, κεντρώους  και δεξιούς, θα συνεχίσει να πληρώνει ακριβά το μάρμαρο. Μέχρι να χάσει οριστικά και αμετάκλητα τη χώρα του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ