Ύστερα από έξι χρόνια αγώνα για εθνική ανεξαρτησία απέναντι στη συμμαχία των Τούρκων με τη Σαουδική Αραβία, το Κουβεϊτ, υπό την αιγίδα των ΗΠΑ των Ομπάμα – Κλίντον και της Γαλλίας του Ολάντ, με εμπροσθοφυλακή τους Ισλαμοφασίστες του ISIS, η Συρία παραμένει αδούλωτη και νικηφόρα υπο την ηγεσία του Άσαντ, με τον οποίο συσπειρώνονται Σίιτες, Σουνίτες, Αλεβίτες, Ορθόδοξοι και Καθολικοί Χριστιανοί, Έλληνες, Αρμένιοι  και όλες οι υγιείς μειονότητες που συμβίωναν αρμονικά στη χώρα εδώ και εκατοντάδρες χρόνια. Η δόλια “Αραβική άνοιξη” της Νέας Τάξης και ο μεγαλοϊδεατισμός του νεο-Σουλτάνου Ερντογκάν έσπασαν τα μούτρα τους.

Περισσότεροι από 250.000 νεκροί μάρτυρες, στο βωμό της Λευτεριάς για την Πατρίδα. Οι περισσότεροι Σύριοι και Σύριες  δεν έβαλαν τα παιδιά τους σε μια σαπισμένη βάρκα και δεν μπήκαν οι ίδιες στα δουλεμπορικά του Σουλτάνου Ερντογάν, εγκαταλείποντας την πατρίδα για να περάσουν το Αιγαίο. Με το όπλο στο χέρι τσακίζουν τους αποκεφαλιστές, τους φονιάδες-μισθοφόρους της «πολιτισμένης» δύσης, τους λακέδες των ιμπεριαλιστών. Υποκλινόμαστε!

Η Ελληνική κυβέρνση ακόμα ολιγωρεί, με τον Υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά, συμπράτοντα παλαιότερα με την “Αραβική άνοιξη” ενάντια στη Συρία, να κάνει ακόμα τώρα προσωπικά πεισματάκια, καθυστερώντας αυτό που όφειλε να είχε κάνει εδώ και πολύ καιρό. Να αποκαταστήσει άμεσα τις διπλωματικές μας σχέσεις με την φύσει και θέση αδελφή Συρία.Και το Μαξίμου παραμένει άπραγο, ωσάν να μην ακούει και βλέπει το αυτονόητο.

LEAVE A REPLY