Σε μεγάλη ταραχή βρίσκεται το διεθνές κατεστημένο της Νέας Τάξης  τον τελευταίο καιρό δίνοντας μάχες επιβίωσης σε διάφορα μέτωπα. Υπέστη ήττες στη Μ. Βρετανία με το Brexit και στις ΗΠΑ με την απρόσμενη νίκη του Ντόναλντ Τράμπ, τον οποίο επιχειρούν να συνετίσουν και να τον φέρουν στα νερά τους.Αναμφίβολα το 2018 θα είναι κρίσιμο για τη μεγάλη μάχη ανάμεσα στην παγκοσμοιποίηση του πλούτου και της Νέας Τάξης και των δυνάμεων που συσπειρώνονται εναντίον της.

Η νίκη του τραπεζικού λόμπι στη Γαλλία, θα έχει συνέχεια;

Κέρδισαν άνετα στη Γαλλία όπου μεθόδευσαν άριστα την όλη εξέλιξη με την εξόντωση του Φιγιόν, ο οποίος ήταν ο μόνος αξιόμαχος αντίπαλος του τραπεζίτη Μακρόν, παίρνοντας βαθιά ανάσα και κερδίζοντας χρόνο. Αλλά οποία δυστυχία για τους Νεοταξίτες Μπιλντεμπεργκιστές. Ήπιαν το πικρό μιας  Πύρειας νίκης στην καρδιά του ευρωπαϊκού οχυρού τους, στην ίδια τη Γερμανία. Και ο χρόνος, αυτός ο συχνά αλύπητος εκδικητής του κακού, φαίνεται να λειτουργεί σε βάρος τους.

Το νεοταξικό πείραμα του ΕΥΡΩ, σε πλήρη αποτυχία

Η ανάπτυξη της ευρωζώνης σέρνεται. Στις χώρες της περιφέρειας Κύπρος στα τελευταία επτά χρόνια μεταξύ 2008-1015, το χρέος περίπου διπλασιάστηκε σε Ελλάδα,Ιταλία,Πορτογαλία,Ιρλανδία,και ειδικότερα στην Ισπανία τριπλασιάστηκε.Η μιζέρια, η φτώχεια, η ανεργία που συνοδεύουν το χολερικό ευρώ δεν κρύβονται.

Σύγκρουση με τον καζινο-καπιταλισμό

Το κίνημα ενάντια στον χρηματιστηριακό καζίνο-καπιταλισμό της φούσκας φουντώνει στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη. Οι χώρες των BRICS (Κίνα,Ρωσία,Ινδία,Βραζιλία,Νότια Αφρική), απεγκλωβίζονται από το δολάριο και το ευρώ. Το 2018 προμηνύεται μάλλον δυσοίωνο για τα αφεντικά του διεθνούς άκοπου πλούτου.

Τι κρίνεται, για τη ‘νέα τάξη πραγμάτων’, το 2018;

Στην Ιταλία όπου οι εκλογές έχουν προγραμματιστεί για τις 4 Μαρτίου, τα κόμματα του αντι-ευρώ που εκφράζουν όλα μαζί τα 2/3 του εκλογικού σώματος ακονίζουν τα μαχαίρια τους. Και αναρωτιόμαστε τι θα μηχανευτούν οι «μάγειροι» της Νέας Τάξης, οι προγραμματιστές της ιστορίας κατά Χέγκελ, για να ανατρέψουν την πολύ πιθανή επερχόμενη ήττα τους στην επόμενη μάχη του μεγάλου πολέμου των τραπεζών ενάντια στους ανθρώπους. Ίδομεν

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ