Τέρμα η Ισλαμοποίηση της Υφηλίου μέσα από την πονηρή παγκοσμιοποίηση της υφηλίου των Σόρος και ,Ομπάμα,Κλίντον, Μέρκελ, Ολάντ και ΣΙΑ. Σε εφαρμογή έχει ήδη τεθεί το διάταγμα Τραμπ, με το οποίο αναστέλλεται το ομοσπονδιακό πρόγραμμα υποδοχής προσφύγων, λίγες μόλις ώρες μετά την υπογραφή του.Το διάταγμα προβλέπει την πλήρη αναστολή για τέσσερις μήνες του προγράμματος, καθώς και το πάγωμα για τουλάχιστον τρεις μήνες της εισδοχής στις ΗΠΑ οποιουδήποτε πολίτη επτά μουσουλμανικών χωρών: του Ιράκ, του Ιράν, της Λιβύης, της Σομαλίας, του Σουδάν, της Συρίας και της Υεμένης.

Ήδη, αεροπορικές εταιρείες σε όλο τον κόσμο εφαρμόζουν τις νέες διατάξεις. Στην Αίγυπτο, δεν επετράπη η επιβίβαση σε πέντε Μουσουλμάνους οι οποίοι επρόκειτο να ταξιδέψουν στην Νέα Υόρκη με πτήση της EgyptAir.

Οι New York Times αναφέρουν πως δύο Ιρακινοί κρατούνται ήδη στο αεροδρόμιο Κένεντι της Νέας Υόρκης και έχουν υποβάλει αίτηση απελευθέρωσης. Σύμφωνα με τους δικηγόρους τους, ο ένας εκ των δύο εργαζόταν για την αμερικανική κυβέρνηση στο Ιράκ, ενώ η οικογένεια του δεύτερου ζει ήδη στις ΗΠΑ.

Ο συνολικός αριθμός των προσφύγων των οποίων η άδεια εισόδου στη χώρα έχει παγώσει παραμένει αδιευκρίνιστος, αναφέρει η αμερικανική εφημερίδα.

Στους πρόσφυγες από τη Συρία –εκατομμύρια Σύροι έχουν εγκαταλείψει την εμπόλεμη χώρα και εξ αυτών 18.000 έχουν μετεγκατασταθεί στις ΗΠΑ μετά το 2011– απαγορεύεται η είσοδος οριστικά με μόνη εξαίρεση ορισμένους χριστιανούς.

Ο περιορισμός των προσφυγών που υποδέχονται οι ΗΠΑ, έχει προκαλέσει ανησυχία στην Ευρωπαϊκή Ένωση, η οποία εκφράστηκε ξεκάθαρα από τους υπουργούς Εξωτερικών Γερμανίας και Γαλλίας.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.