Νίκος Παπαιωάννου

Οι εισροές στα νησιά και τον Έβρο των Μουσουλμάνων εποίκων έχει ενταθεί τον τελευταίο καιρό και η κατάσταση προβλέπεται να χειροτερεύσει. Οι χώροι υποδοχής στα νησιά δεν μπορούν να φέρουν το βάρος των εισβολέων και το πρόβλημα λύνεται πολύ απλά. Ο μεγαλύτερος αριθμός τους μεταφέρεται στην Αθήνα, με τους εκάστοτε Δημάρχους να σιωπούν.

Η Αθήνα μεταβάλλεται σε Καμπούλ. Έχει πολλά λεφτά η δουλειά αυτή. Δεκάδες ή και εκατοντάδες χιλιάδες παράνομοι μετανάστες εγκαθίστανται στο κέντρο της Πρωτεύουσας, στην Ομόνοια, στον Άγιο Παντελεήμονα, στην Πλατεία Βικτωρίας, στην Κυψέλη, τα Σεπόλια, τα κάτω Πατήσια, περιοχές που με αλματώδη ρυθμό μεταβάλλονται σε ένα τεράστιο Μουσουλμανικό γκέτο διακίνησης ναρκωτικών, πορνείας και εγκλήματος. Γυναίκες σπρώχνονται στην πορνεία και ανήλικα παιδιά στην παιδεραστία. Ορισμένους τους αποτελειώνουν για να πουλήσουν τα ζωτικά τους όργανα. Το κύκλωμα των δουλέμπορων εγκαθιστά ομαδικά πολλούς σε  πολυκατοικίες-γκέτο που δηλώνονται ως λέσχες από συνεργάτες τους. Εκεί στοιβάζουν τον ένα πάνω στον άλλο, χωρίς στοιχειώδεις υποδομές υγιεινής και χωρίς φυσικά να έχουν καμιά άδεια για ξενοδοχείο, εστιατόριο ή να πληρώνουν στην Εφορεία όπως το κάθε κορόιδο-Έλληνας πολίτης.  Χωρίς άλλες διεξόδους εργασίας, με τη συστηματική ανοχή της πολιτείας, πολλοί μετανάστες, άντρες, γυναίκες, παιδιά, εμπλέκονται στο κύκλωμα του εγκλήματος και ζουν απ’ αυτό.

Οι Έλληνες «ιθαγενείς» κάτοικοι και επαγγελματίες της περιοχής είναι τρομοκρατημένοι. Πολλοί κλείνουν τα μαγαζιά και τα σπίτια τους και φεύγουν μακριά. Ορισμένοι αντιστέκονται ακόμα πιστεύοντας ότι η Ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Αυτοί που μένουν βλέπουν μπρος  στα μάτια τους τη διακίνηση της πορνείας, των ναρκωτικών και τους Μουσουλμάνους μετανάστες να έχουν καταλάβει δρόμους και πεζοδρόμια, να αποθρασύνονται και να προκαλούν επεισόδια.  Μια βόλτα στο κέντρο όποιου έχει αμφιβολίες για όλα αυτά μετά τις 8μμ. αρκεί για να πειστεί.

 

 

 

2 COMMENTS

 1. Όταν σιγά σιγά άρχισε να κατοικείται όλος ο πλανήτης, υπήρξε μεγάλη μετατόπιση πληθυσμών η οποία όμως τώρα έχει κατασταλάξει. Πολλοί λαοί μειώθηκαν ή και εξοντώθηκαν. Πλέον ο κόσμος αποτελείται από διάφορες φυλές, από διαφορετικές ράτσες, με διαφορετικά ήθη και έθιμα, με διαφορετικές συνήθειες και παραδόσεις.
  Τι να κάνουμε, αυτό δεν αλλάζει, γιατί να δεχτώ εγώ την πολυπολιτισμικότητα και την παγκοσμιοποίηση, αυτή τη «σαλαμοποίηση» των λαών; Και φυσικά και δεν είμαι ενάντια στους πρόσφυγες, δεν είναι όμως πρόσφυγες πολέμου οι Πακιστανοί, οι Αλγερινοί, οι Μαροκινοί κλπ που έχουν κατακλύσει τη χώρα μας. Δεν είναι πρόσφυγες πολέμου οι εικοσάχρονοι “ριψάσπιδες” που μας κατσικώνονται εδώ βοηθούμενοι από την “αριστερή” κυβέρνησή μας. Και πως γίνεται να μην υπάρχει ανάμεσά τους ούτε ένας χριστιανός, ενώ στη Συρία βρίσκονται πάρα πολλά εκατομμύρια χριστιανοί και είναι αυτοί που σκοτώνονται καθημερινά από τους τζιχαντιστές; Και μάλιστα οι Αιθίοπες στην Αφρική είναι χριστιανοί, αλλά κανένας Αιθίοπας δεν μας έρχεται…
  Και ούτε εναντιώνομαι βέβαια στις χήρες και τα ορφανά, αυτά είναι που πνίγονται στο Αιγαίο.

  Ο νόμος μας λέει πως όποιος εισβάλει παράνομα στη χώρα μας πρέπει να συλλαμβάνεται και να απελαύνεται άμεσα. Εμείς τι κάνουμε; Τους ταΐζουμε και τους δίνουμε σπίτια να ζήσουν μόνιμα, ενώ δεν έχουμε να φάμε και να μείνουμε μόνοι μας;
  Έχουμε τη Λαμπεντούζα της Ελλάδος, τη Μακρόνησο, όπου υπάρχουν έτοιμες εγκαταστάσεις για δεκάδες χιλιάδες, τους λαθρομετανάστες γιατί δεν τους πηγαίνουμε εκεί αντί για τα δεκάδες Hot Spots που φτιάχνουμε διάσπαρτα σε ολόκληρη τη χώρα; Να δούμε μετά, πόσοι θα συνεχίσουν να μας έρχονται; Πόσοι μωαμεθανοί λαθρομετανάστες θα επιλέγουν ύστερα τη χώρα μας για να …ευχαριστιέται ο Παυλόπουλος;
  Και πόσα μουσουλμανικά κράτη υπάρχουν στον κόσμο όπου μπορούν αυτοί να ζητήσουν ότι θέλουν, πρέπει να έρθουν στα χριστιανικά κράτη; Και μάλιστα είναι πλούσια κράτη, όπως τα Κατάρ, Μπαχρέιν, Κουβέιτ, Σαουδική Αραβία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Μήπως πρόκειται για κάτι που προσπάθησαν ανεπιτυχώς πριν πολλά χρόνια οι πρόγονοί τους; Για ισλαμοποίηση της Ελλάδος και κατ’ επέκταση της Ευρώπης;

  Παράνομους εισβολείς δεν μπορούμε και δεν πρέπει να νομιμοποιήσουμε, δεν μπορούμε να μονιμοποιήσουμε στη χώρα μας. Και μάλιστα δεν μπορούμε να δεχτούμε μουσουλμάνους εισβολείς σε μια χριστιανική χώρα, δεν γίνεται, δε θέλουμε να εξισλαμιστούμε.
  Γιατί, κατά σύμπτωση, όλοι οι λαθρομετανάστες είναι μουσουλμάνοι, παρόλο που και στη Συρία ακόμα υπάρχουν πάρα πολλοί χριστιανοί και είναι αυτοί κυρίως που σκοτώνονται από το ISIS. Και σύμφωνα με την UNESCO και οι Σύριοι ακόμα είναι πρόσφυγες σε γειτονική τους χώρα, δηλαδή στην Τουρκία και όχι εδώ.
  Οι πρόγονοί μας εναντιώθηκαν 400 χρόνια στην προσπάθεια ισλαμοποίησης της Ελλάδος, μην το κάνουμε εμείς τώρα στο όνομα του “ανθρωπισμού”. Δεν μπορεί στην Ελλάδα που ο Έλληνας πεινάει, που ο Έλληνας πένεται, εμείς να δίνουμε κατοικία, φαγητό και τώρα χρήματα σε λαθροεισβολείς.
  Εφόσον μάλιστα οι μουσουλμάνες γεννάνε σαν τις …κουνέλες και οι μωαμεθανοί έχουν ταυτόχρονα δύο και τρεις συζύγους ο καθένας, είναι λογικό σε είκοσι χρόνια να είμαστε μειοψηφία στον τόπο μας. Δεν τους θέλω στη χώρα μου, μακριά από την Ελλάδα.
  Ωχ, φανέρωσα και πάλι τα …ρατσιστικά μου πιστεύω. Λοιπόν, …κακώς που εναντιωθήκαμε 400 χρόνια στην “ευγενή” προσπάθεια ισλαμοποίησης της Ελλάδος, ευτυχώς που τώρα θα πετύχουν το σκοπό τους με τους “πρόσφυγες”, από το Μπαγκλαντές, από το Πακιστάν, από το Αφγανιστάν, από την Αλγερία, από την Τυνησία, από τη Νιγηρία και από το Μαρόκο. Και με τους Μουζάλες, τις κυρα-Τασίες και γενικώς με τις “δημοκρατικές” κυβερνήσεις μας των τελευταίων χρόνων…

  Επίσης, στη θρησκεία μας, στον πολιτισμό μας, δεν ταιριάζει ο μωαμεθανισμός, ο μουσουλμανισμός, με την παιδεία μας, με τα πιστεύω μας, με την ισότητα ανθρώπων και φύλων. Στο χριστιανισμό δεν έχει σχέση αν είναι άντρας ή γυναίκα, δυνατός ή αδύναμος, αρκεί που είναι άνθρωπος. Δεν μπορούμε όμως να δεχτούμε όλους αυτούς τους αλλόθρησκους στη χώρα μας μόνο και μόνο επειδή είμαστε άνθρωποι, επειδή είμαστε “ανθρωπιστές”. Εδώ δεν μπορούμε καλά καλά να ταΐσουμε τον εαυτό μας θα δεχτούμε τους “νέους Έλληνες” με τα νέα πιστεύω; Πως θα συνδυάσουν αυτοί οι μετανάστες τις απάνθρωπες σούρες του κορανίου με την Ελληνική πραγματικότητα; Απλούστατα, θα την αγνοήσουν, δε θα τη λάβουν καν υπόψη τους και θα προσπαθήσουν να επιβάλλουν την εγκληματική σαρία. Το είδαμε στη Γαλλία, στη Γερμανία, στο Βέλγιο, οι μουσουλμάνοι ποτέ δεν ενσωματώθηκαν, δεν μπορούν να ενσωματωθούν. Και μόλις πρόσφατα στο Μάντσεστερ, ο βομβιστής μουσουλμάνος ήταν γεννημένος και μεγαλωμένος στην Αγγλία. Αλλά εμείς είμαστε πιο “πολιτισμένοι”, θα τους εντάξουμε …αρμονικά.
  Αρμονική ένταξη όμως δε σημαίνει να πάνε Ελληνικό σχολείο (χωρίς να ξέρουν Ελληνικά και με όποιες αρρώστιες κουβαλάνε και ούτε οι ασθένειες θεραπεύονται με …εμβόλια) ή να νοσηλεύονται στα νοσοκομεία μας (δωρεάν βέβαια, μόνο ο Έλληνας πληρώνει). Αρμονική ένταξη σημαίνει πάνω από όλα την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των αξιών και του πολιτισμού μιας πολιτείας, αυτό έγινε με τους προγόνους μας, με τους Έλληνες στην Αμερική, στην Αυστραλία, στη Γερμανία…

  Εάν κάποιοι μεγάλωναν με απαράδεκτες στερήσεις, πήγαιναν σε σχολείο κατωτέρας ή και αγνώστου ηθικής ή αν δεν πήγαιναν και καθόλου σχολείο, εάν ήρθαν από άλλη ήπειρο (όπως γίνεται τώρα με τους “νέους Έλληνες”) και μεγάλωσαν με διαφορετικά ήθη, έθιμα, παραδόσεις και αντιλήψεις από εμένα, είναι φυσικό να έχουν και άλλη άποψη για το καλό και το κακό, για το δίκαιο και το άδικο, για το σωστό και το λάθος.
  Και μάλιστα τώρα αυτοί οι εισβολείς, αυτοί οι λαθρομετανάστες νομιμοποιούνται και μονιμοποιούνται από την κυβέρνησή μας στην Ελλάδα… Εισβολείς λοιπόν δεν μπορούμε να νομιμοποιήσουμε, δεν μπορούμε και δε θέλουμε να μονιμοποιήσουμε στη χώρα μας.
  Ο κόσμος μας αποτελείται από διάφορες φυλές, από διαφορετικές “ράτσες”, με διαφορετικά ήθη και έθιμα, με διαφορετικές συνήθειες και παραδόσεις. Τι να κάνουμε, αυτό δεν αλλάζει, γιατί να δεχτώ εγώ τον πολυπολιτισμό και την παγκοσμιοποίηση, αυτή τη «σαλαμοποίηση» των λαών; Ο Έλληνας στην Ελλάδα, ο Σουηδός στη Σουηδία, ο Αφγανός στο Αφγανιστάν. ο Αυστραλός στην Αυστραλία, ο Καναδός στον Καναδά. Και αν οι Πακιστανοί δεν έχουν να …φάνε στο Πακιστάν, βοηθήστε τους εκεί που βρίσκονται.-

  • Με χαρά θα δημοσιεύσουμε το ενδιαφέρον άρθρο σας ή άλλα άρθρα σας με την προϋπόθεση να είναι ενυπόγραφα

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.