Λάβρος κατά του Αλέξη Τσίπρα και της συμφωνίας που σύναψε με τον Ντόναλντ Τραμπ για την αναβάθμιση των F 16 εμφανίστηκε μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και στη Ζηνοβία Σαπουνά, ο επικεφαλής του «Σχεδίου Β΄», Αλέκος Αλαβάνος.«Ο κ. Τσίπρας ταυτίζεται με τις αμερικανικές απόψεις και γίνεται υποχείριο του Τραμπ και από την άλλη ο Τραμπ κοροϊδεύει την Ελλάδα όταν δηλώνει πως η χώρα μας θα πληρώσει 2,4 δις δολάρια για την αναβάθμιση και ταυτόχρονα θα βρουν δουλειά οι άνεργοι Αμερικανοί» είπε χαρακτηριστικά.
Πρόσθεσε πως η συμφωνία του κ. Τσίπρα στις ΗΠΑ είναι ένα αίσχος και μια σελίδα μεγάλης ντροπής για την Ελλάδα.«Αυτή τη στιγμή η ασθενέστερη οικονομικά από τις χώρες του ΝΑΤΟ, στέλνει τον εντεταλμένο της που είναι ο πρωθυπουργός για να συζητήσει με την ισχυρότερη χώρα της Συμμαχίας.Θα περίμενε κανείς να συναφθεί μια συμφωνία ουσιαστικής ενίσχυσης της ασθενέστερης χώρας, μια συμφωνία με επενδυτική ή τεχνολογική μορφή από τον Τραμπ προς τον Τσίπρα.
Δεν το πίστευα όταν το άκουγα ότι συμφωνήσαμε να κάνουμε μια αγορά που οι ΗΠΑ υπολογίζουν πως θα φτάσει στο ποσό των 2,4 δις δολαρίων. Αυτό σημαίνει πως το 1 εκατομμύριο των Ελλήνων ανέργων θα πρέπει να πληρώσουν ο καθένας από 2.500 ευρώ» σημείωσε.Τόνισε τέλος πως είναι μια αθλιότητα μέσα στην κρίση να έχεις δαπάνες για εξοπλισμούς και μάλιστα ανεξέλεγκτες.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.