Γιατί η Αλέξης δεν έδωσε μια γερμανική σημαία στον Αμιρ, αφού ο ίδιος του δήλωσε ότι θέλει να πάει στη Γερμανία ; Έτσι και αλλιώς η χώρα μας είναι υπό Γερμανική κατοχή και ο  μικρός μετανάστης από το Αφγανιστάν έχει προφανώς επίγνωση ποιος κυβερνά την Ευρώπη. Ο Αλέξης βέβαια του είπε ότι “καλώς έχει, να πας στη Γερμανία και να έρχεσαι όποτε θες στην Ελλάδα για διακοπές”. Και αν υπάρχει και καμιά παρέλαση-συμπληρώνουμε εμείς- θα σου δίνουμε και την ελληνική σημαία να την κρατάς!

Τα συμπεράσματα που βγαίνουν από την όλη αυτή κωμικοτραγική ιστορία είναι τραγελαφικά. Αφού αντιπαρέλθουμε το απαράδεκτο θέμα της κλήρωσης για τους σημαιοφόρους στις παρελάσεις των μαθητών που εξαφανίζει την αριστεία, τελικά οποιοσδήποτε μη Έλληνας, που δεν αισθάνεται Έλληνας, που δε θέλει να μείνει στην Ελλάδα, θα μπορεί να σηκώνει την Ελληνική σημαία στις παρελάσεις ως περαστικός μαθητής από τη χώρα.

Η ΠΦΑ ενώ έκανε τεράστιες κολοτούμπες σχεδόν σε όλα τα θέματα, παρέμεινε αταλάντευτα πιστή στις εθνομηδενιστικές της απόψεις. Στις γωστές διεθνιστικές απόψεις της ροζέ αριστεράς που συμπλέουν με αυτές των παγκοσμιοποιητών του Σόρος και ΣΙΑ ότι, πρέπει να εξαφανιστούν οι πατρίδες, τα έθνη να αλεθούν σε μηχανή του κιμά και η Ελλάδα να μην είναι χώρα αλλά χώρος. Με τις ανοιχτές αγκαλιές και το ανοιχτό προσκλητήριο που στέλνει σε όλους τους απανταχού μουσουλμάνους, η κυβερνώσα ΠΦΑ αδιαφορεί για την επερχόμενη Ισλαμοποίηση της Ελλάδας που πεθαίνει οικονομικά και δημογραφικά.Ποιος είναι τελικά οι ρατσιστές, αυτοί ή εμείς ;

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.