Η επιτάχυνση της Μουσουλμανοποίησης της Ελλάδας προωθείται άμεσα ύστερα από την απόφαση σοκ της ΕΕ που υπογράφει  ο “δικός” μας Επίτροπος Μεταναστευτικής Πολιτικής Δημήτρης Αβραμόπουλος. Με την σοκαριστική αυτή απόφαση  που πέρασε φυσικά στα ψιλά των κατοχικών ΜΜΕ, καταργείται οριστικά η μετεγκατάσταση στην υπόλοιπη Ευρώπη των προσφύγων-μεταναστών που έφτασαν από τα παράλια της Τουρκίας στη χώρα μας.

Την ίδια ώρα οι εισροές μουσουλμάνων μεταναστών -και όχι προσφύγων φυσικά- στο ανατολικό Αιγαίο αυξάνονται με δραματικούς ρυθμούς. Οι οδοί διαφυγής στην Ευρώπη έχουν ασφαλιστεί αφού η Ελληνική Αστυνομία και το Λιμενικό συλλαμβάνουν συστηματικά κάθε μετανάστη που επιχειρεί να δραπετεύσει απο τη χώρα μας. Αλλά όσον αφορά τις εισροές από τα ανατολικά παράλια, εκέι δεν υπάρχουν σύνορα ως γωστόν. Και τους εισβολείς- εποίκους συνεχίζουν να τους υποδέχονται με ανοιχτές αγκαλιές οι διάφορες Μ.Κ.Ο. των Τζόρτζ Σόρος και ΣΙΑ. Παράλληλα οι μετανάστες που συλλαμβάνονται σε άλλες χώρες μεταφέρονται αλυσοδέσμιοι στην πρώτη χώρα εισόδου τους σύμφωνα με τη συμφωνία του Δουβλίνου, που είναι φυσικά η Ελλάδα.

Το πρόγραμμα μετεγκατάστασης θεσπίστηκε με αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής τον Σεπτέμβριο του 2015, με τις οποίες τα κράτη-μέλη δεσμεύτηκαν για τη μετεγκατάσταση 160.000 ατόμων από την Ιταλία και την Ελλάδα έως τον Σεπτέμβριο του 2017.

Στο τέλος Σεπτεμβρίου, ωστόσο, είχαν μετεγκατασταθεί μόλις 29.144 αιτούντες άσυλο! «Η Επιτροπή δεν σκοπεύει να μεταβάλει την πολιτική της σχετικά με τις μεταφορές επιστροφής στην Ιταλία και την Ελλάδα βάσει του καθεστώτος του Δουβλίνου. Η Επιτροπή δεν θεωρεί σκόπιμο στην παρούσα φάση να παρουσιάσει νέα πρόταση μετεγκατάστασης» είπε χθες ο Δημήτρης Αβραμόπουλος  και τόνισε ότι «πρώτη προτεραιότητα είναι να μετεγκατασταθούν, το συντομότερο δυνατόν, όλοι οι επιλέξιμοι υποψήφιοι που βρίσκονταν στην Ιταλία και την Ελλάδα την 26η Σεπτεμβρίου 2017».

Οι Βρυξέλλες, σύμφωνα με τα λεγόμενα του κ. Αβραμόπουλου, ρίχνουν πλέον το βάρος τους στη μεταρρύθμιση του συστήματος του Δουβλίνου, θεωρώντας την ως τη μοναδική λύση διαρθρωτικού χαρακτήρα. «Επείγει η επίτευξη προόδου στην κατεύθυνση πολιτικής συμφωνίας στο θέμα αυτό» υπογράμμισε ο Ελληνας επίτροπος, απαντώντας σε ερώτηση του Νίκου Χουντή και άλλων 53 ευρωβουλευτών.

Ο κ. Αβραμόπουλος ήταν ιδιαίτερα αιχμηρός και για τις χώρες που αγνόησαν πλήρως τη συμφωνία και δεν δέχτηκαν ούτε έναν πρόσφυγα: «Τρία κράτη-μέλη δεν έχουν πραγματοποιήσει καμία μετεγκατάσταση από την έναρξη του προγράμματος (Ουγγαρία και Πολωνία) ή για περισσότερο από ένα έτος (Τσεχική Δημοκρατία), είτε από την Ιταλία είτε από την Ελλάδα. Η Επιτροπή έχει κινήσει διαδικασίες επί παραβάσει εναντίον τους».

“Τρία πουλάκια κάθονταν και πέντε αυγά Τουρκίας”, μας λέει  ο κύριος Αβραμόπουλος, ο οποίος απολαμβάνοντας τη καλοπληρωμένη ζεστασιά της καρέκλας του Επιτρόπου στην οποία έχει θρονιαστεί,αδιαφορεί για το έγκλημα σε βάρος της χώρας τους στο οποίο βέβαια και ο ίδιος συμμετέχει

1 COMMENT

  1. Και γιατι να τους δεχτουνε γνωριζουν το ποιον τους οχι βεβαια και καλα κανουν ειδαμε τη εγινε στη Γερμανια στην Αγγλια στη Γαλλια ποσους σκωτοσανε.Τωρα ας τους φαει στην καμπουρα της Ελλαδα που εβαλε τα χερια της και εβγαλε τα ματια της

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.