Ο σφαγιασμός των οικογενειακών επιδομάτων που περιλαμβάνεται στο πολυνομοσχέδιο, αποτελεί συνειδητή πολιτική επιλογή για την δημογραφική εξόντωση της χώρας που προωθείται από το Ευρωϊερατείο των Βρυξελών με σκηνοθέτη το Βερολίνο. Αυτή είναι η ουσία των εγκληματικών περικοπών στα οικογενειακά επιδόματα όλων των κατηγοριών για δύο, τρία και περισσότερα παιδιά.

Δυστυχώς οι οργανώσεις των τρίτεκων και των πολυτέκνων, χρόνια εθισμένες στις δημόσιες σχέσεις με τους εκάστοτε εκπροσώπους των εδώ κυβερνώντων, δεν έχουν αντιληφθεί ότι, η γενοκτονία του ελληνικού πληθυσμού και η μετάλλαξη τως χώρας μας σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία με προεξέχοντα ή και κυρίαρχο το ισλαμικό στοιχείο, αποτελεί πολιτική επιλογή της Ευρω-Γερμανικής κατοχής της χώρας.

Οι εδώ υπηρέτες αυτής της πολιτικής,  απλώς εκτελούν άνωθεν εντολές. Έτσι, όσο και να διαμαρτύρονται οι τρίτεκνοι και πολύτεκνοι για τον σφαγιασμό των οικογενειακών επιδομάτων, δεν πρόκειται να καταφέρουν τίποτα, αν δεν συστρατευθούν γύρω από το στόχο απαλλαγής της χώρας από τη γερμανική οικονομική κατοχή.

Έτσι ελάχιστη σημασία έχει η σφοδρή όσο και δίκαιη κριτική στον υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο για τις περικοπές στα επιδόματα των τριτέκνων και πολύτεκνων οικογενειών που άσκησε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Τριτέκνων, Αντώνης Αχλαδιανάκης κατά την ομιλία του επί του νομοσχεδίου στη Βουλή.

«Είχαμε συναντηθεί με τον κ. Τσακαλώτο πριν από 1-2 χρόνια και μας είπε πως θα λάβει μέτρα στήριξης. Τώρα λέει ότι και ο ίδιος είναι τρίτεκνος, χαίρω πολύ, αλλά πρέπει να στηριχθούν οικογένειες με ένα και δύο παιδιά. Να έρθετε κύριε υπουργέ με τα δικά μας λεφτά να ζήσετε τα παιδιά σας. Εκ του ασφαλούς μιλάτε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Εμμανουήλ Αχλαδιανάκης πρόεδρος της πανελλήνιας Ομοσπονδίας Τριτέκνων (ΟΠΟΤΤΕ).

Εν συνεχεία ο Αχλαδιανάκης κάλεσε τους βουλευτές της πλειοψηφίας να καταψηφίσουν τις προωθούμενες διατάξεις που όπως είπε «στοχεύουν εναντίον του 3ου, 4ου και 5ου παιδιού. Να είστε σίγουροι πως αν το ψηφίσετε θα έχετε δώσει μαχαιριά απέναντι στο δημογραφικό . Σταθείτε στο ύψος περιστάσεων και καταψηφίστε. Προβληματιστείτε ενόψει της ψηφοφορίας».

«Ξέρετε ποιους τιμωρείτε; Υπαλλήλους ιδιωτικούς και δημόσιους. Υπάρχει περίπτωση με τα μέτρα που παίρνετε να γεννηθούν σε μια οικογένεια 3 παιδιά; Δεν θα είστε υπουργός όταν θα δούμε τις επιπτώσεις των ρυθμίσεών σας», είπε ακόμη.

Υστερόγραφο. : Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ύστερα από τη διαμαρτυρία αυτή όπως και άλλες παρόμοιες, ο κ. Τσακαλώτος έπεσε σε βαθεία κατάθλιψη και προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ των τύψεων που τον έχουν πλημυρίσει !

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.