Η αποδόμηση της εθνικής μας ταυτότητας προπαγανδίζεται με επιστημονική μεθοδολογία εδώ και περίπου 30 χρόνια, όταν άρχισε η εποχή της παγκοσμιοποίησης από σύσσωμο σχεδόν το ακαδημαϊκό, πολιτικό και δημοσιογραφικό σύστημα, το οποίο αναγνωρίζει, κατανοεί και δικαιολογεί όλους τους άλλους εθνικισμούς ανά την υφήλιο, την ίδια στιγμή που δαιμονοποιεί τον αντίστοιχο ελληνικό.

Η θέση αυτή βεβαίως είναι κατανοητή και δικαιολογημένη, επειδή μεγάλο μέρος των παραπάνω μισθοδοτούνται μέσω των ευρωπαϊκών προγραμμάτων, των ΜΚΟ, των ελληνικών υπουργείων που εκφράζουν τον «πολιτικό ορθολογισμό», καθώς και των ιδρυμάτων του Σόρος, ο οποίος ως κερδοσκόπος έχει κάθε συμφέρον να διαλύσει τα έθνη και τους φραγμούς που αυτά βάζουν στην ελεύθερη διακίνηση των κερδοσκοπικών κεφαλαίων και των μισθωτών σκλάβων, που απαξιώνουν την εργασία και τη μεσαία τάξη.

Οι κερδοσκόποι της παγκοσμιοποίησης αποσκοπούν στο να διαλύσουν και το δικαίωμα στην εργασία και τις ζωές των πολιτών, επειδή η φτωχοποίηση παράγει πειθήνια και παθητικά άτομα, που θα εργάζονται αποκλειστικά και μόνο για ένα κομμάτι ψωμί, ώστε να εξακολουθεί να συσσωρεύεται ο πλούτος στις τσέπες των ολίγων. Το αποτέλεσμα σήμερα των επιτυχημένων προσπαθειών των παγκοσμιοποιητών είναι ότι το 1% του πληθυσμού κατέχει το 80% του παγκόσμιου πλούτου.

Για τους εθνικούς αποδομητές η φτωχοποίηση του ελληνικού λαού είναι το πρώτο βήμα προς τον τελικό στόχο. Ο θρίαμβός τους θα κορυφωθεί με τον ενταφιασμό της συλλογικής μνήμης, της Ιστορίας, του χώρου και της κοινής συνεκτικής ιδεολογίας του λαού, διότι τότε και μόνον τότε θα είναι σίγουρο ότι οι πολίτες δεν θα αντιδράσουν ποτέ στην απόλυτη εξαθλίωσή τους.

Συμπερασματικά, είναι συνταγματικά επιβεβλημένη η μαζική συμμετοχή στα όποια άλλα συλλαλητήρια διοργανωθούν στο μέλλον για τα εθνικά και τα κοινωνικά θέματα. Διαφορετικά είναι αμφίβολο αν οι σημερινοί προλεταριοποιημένοι πολίτες θα μπορούν να διασχίσουν τα νέα «σύνορα της Μελούνας» στο μέλλον, την ίδια στιγμή που οι οικονομικές ελίτ και οι πολιτικοί εφιάλτες θα απολαμβάνουν τις σαμπάνιες τους στις διάφορες Κουρσεβέλ ανά την υφήλιο, στην υγειά των κορόιδων που δεν αντέδρασαν δυναμικά όταν έπρεπε.

 …………………………………
Ο Αλκιβιάδης Κωνσταντίνος Κεφαλάς  είναι Διδάκτωρ Φυσικής του Πανεπιστημίου του Manchester, UK, δ/ντής Ερευνών του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.