Τεράστιο πλήθος και πάθος στο συλλαλητήριο της Αθήνας για το Μακεδονικό.Αλιμονο όμως. Αν αυτή η μαζική κινητοποίηση, το πλήθος, το πάθος, η οργή για την ανιστόρητη και απράδεκτη υφαρπαγή μέρους της ιστορίας μας από το τεχνητό κρατίδιο των Σκοπίων με την υποστήριξη των δόλιων ξένων, μετεξελισσόταν σε μαζική αντίσταση ενάντια στις δυνάμεις κατοχής, ενάντια στην απέραντη φτωχοποίηση, στη λεηλασία, στην στοχοποιημένη εξαφάνιση του Ελληνισμού, έ τότε θα μπορούσαμε να ελπίζουμ ότι η Ελλάδα έχει μέλλον.

Όμως, όπως πορεύονται τα πράγματα σήμερα με παρούσα την ανελέητη ξένη γερμανική κατοχή της ευρωφυλακής και την εισβολή μαζών Μουσουλμάνων εποίκων, η Ελλάδα δεν θα υπάρχει σε 20, 30,40  χρόνια. Και τότε μικρή σημασία θα έχει το όνομα Μακεδονία, αφού δεν θα υπάρχει η Ελλάδα που στο μέλλον θα αναφέρεται μόνο ως τοπογραφικός προσδιορισμός.

Όταν τώρα ή οριστικά στο κοντινό μέλλον, η Ελλάδα δεν θα ανήκει στους Έλληνες, είναι αυτονόητο πως και η Μακεδονία δεν θα ανήκει στην Ελλάδα. Η Μακεδονία ναι, είναι ελληνική. Είναι όμως και Ελλάδα ελληνική;

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.