Όλα ή σχεδόν όλα έχουν ένα τέλος,ακόμα και οι κακοί, οι άρπαγες,οι δοσίλογοι,οι διαπλεκόμενοι,οι επιβουλείς κλπ. Τέλος εποχής λοιπόν και για το Megalo-κανάλι της διαπλοκής. Το Mega Channel μέσα από το οποίο μια δράκα κομπραδόρων αφεντικών-νταβατζήδων, διόριζε και ανεβοκατέβαζε Υπουργούςς, ποδηγετούσε Πρωθυπουργούς,διέφθειρε πολιτικούς, πολίτες και την κοινωνία όλη, υπέσκαπτε την εθνική οντότητα και συνοχή της χώρας, εξέπεμπε βελούδινη διαστροφή, διαφέντευε και κατέστρεφε την πολιτεία.

Οι μόνοι που αξίζουν τη συμπαράστασή μας είναι οι μικρομεσαίοι δημοσιογράφοι, οι τεχνικοί και οι υπάλληλοι του καναλιού που θα βρεθούν χωρίς δουλειά. Για τους περισσότερους μεγαλοδημοσιογράφους που επιτελούν ρόλο δοσιλόγων, τους αφήνουμε στην κρίση της ιστορίας. Αυτοί άλλωστε θα βρουν δουλειά σε κάποιο άλλο μέσο της διαπλοκής, μέχρι νεωτέρας και μέχρι να ελευθερωθεί η χώρα απο την ξένη κατοχή.

¨Όσο και αν ακούγεται περίεργο για τους αναγνώστες του ιστολογίου μας, οφείλουμε εύσημα στον Αλέξη γιατί έκανε πράξη αυτό που είχε υποσχεθεί στο θέμα αυτό. Έκλεισε το Mega-λο πορνείο της δημοσιογραφίας. Του ευχόμαστε να συνεχίσει στην ίδια γραμμή, με την προϋπόθεση ότι δεν θα αντικαταστήσει τους παλιούς νταβατζήδες με νέους.

ΟΔΟΣ ΔΡΑΧΜΗΣ

Tο Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο αποφάσισε υπέρ του κλεισίματος του Mega, με 6 ψήφους υπέρ και 3 κατά.Το ΕΣΡ έκρινε ότι το Mega Channel ανήκει στη ρύθμιση του άρθρου 28 παρ 10 του Ν.4496/2017 και δεν μπορεί να θεωρηθεί θεματικός τηλεοπτικός σταθμός.

«Το ΕΣΡ αναγνωρίζει ότι ο τηλεοπτικός σταθμός με τον διακρικτικό τίτλο “Mega Channel” εμπίπτει στη ρύθμιση του άρθρου 28 παρ. 10 του Ν. 4496/2017 και υποχρεώνει τη λειτουργούσα αυτόν εταιρεία με την επωνυμία “ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ” να τερματίσει τη λειτουργία του» αναφέρεται στην απόφαση.

Έξω από το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο είχαν συγκεντρωθεί εργαζόμενοι του Mega. Έντονες ήταν οι αντιδράσεις τους στο άκουσμα της απόφασης.Η απόφαση θα προωθηθεί στην Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων, η οποία με τη σειρά της θα ζητήσει από την Digea να διακόψει το σήμα.

Βάσει της νομοθεσίας, σύμφωνα με την οποία σταθμοί που δεν μετέχουν στη διαδικασία για τις άδειες πανελλαδικής εμβέλειας πρέπει να κλείσουν εντός τριών μηνών από την προκήρυξη του διαγωνισμού, το οριστικό «μαύρο» αναμένεται άμεσα.

 

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.