Με ευκαιρία τη σύλληψης από την Ελληνική Αστυνομία εγκληματικής ΜΚΟ που έναντι αδράς αμοιβής μετέφερε συνολικά πάνω από 70.000 Μουσουλμάνους παράνομους μετανάστες στην Ελλάδα, επανερχόμαστε στο ίδιο εφιαλτικό ζήτημα που οδηγει με μαθηματική ακρίβεια στη Μουσουλμανοποίηση της Ελλάδας. Εκατοντάδες χιλιάδες Μουσουλμάνοι παράνομοι μετανάστες εισβάλλουν ανεμπόδιστοι στη χώρα μας από την Τουρκία. Η συντριπτική τους πλειοψηφία δεν είναι φυσικά πρόσφυγες, αλλά νεαροί οικονομικοί μετανάστες που έρχονται εδώ ύστερα από το ανοιχτό προσκλητήριο της «φιλάνθρωπης» Ελλάδας.

Ύστερα από το κλείσιμο των βόρειων συνόρων μας και την πρόσφατη συμφωνία επιστροφής στην Ελλάδα όσων συλαμβάνονται στη Γερμανία, η μεγάλη πλειοψηφία τους θα παραμείνει στη χώρα μας, η οποία, αν κάτι δεν αλλάξει καταλυτικά, σε 15-25 χρόνια θα έχει μετατραπεί σε Ισλαμικό κράτος.

 

Η κατάσταση έχει απλοποιηθεί πολύ τελευταία. Οι εγκαταστημένες στα σύνορα ΜΚΟ των Σόρος και ΣΙΑ, σε αγαστή συνεργασία με δουλέμπορους και με την ανοχή αν όχι την ευλογία των ελληνικών αρχών, στρώνουν χαλί εισόδου στους εισβολείς. Οι περισσότεροι Μουσουλμάνοι μετανάστες έρχονται από το Μαρόκο, την Αλγερία, την Τυνησία, Λιβύη, Αίγυπτο, Ουγκάντα,Ναμίμπια, Ουγκάντα, Σομαλία, Πακιστάν, το Αφγανιστάν, Μπαγκλαντές  κλπ και ελάχιστοι ή και κανένας τώρα πια απο τη Συρία.

Οι Μουσουλμάνοι εισβολείς πετούν κατ’ ευθείαν στην Κωνσταντινούπολη και τη Σμύρνη  με πτήσεις της Turkish Airlines,  η οποία τους επιβιβάζει στα αεροπλάνα της και τους μεταφέρει χωρίς διαβατήρια,βίζες ή κανονικά νομιμοποιητικά έγγραφα. Η ίδια δηλ. αυτή  ημικρατική τουρκική αεροπορική εταιρεία, με τη συνέργεια του τουρκικού κράτους, συνεργάζεται άμεσα ή έμεσα με τους δουλέμπορους, των οποίων ο ετήσιος τζίρος πλέον ξεπερνά τα 10 δις ευρώ. Είναι πολλά τα λεφτά για τους δουλέμπορους, για τις  ΜΚΟ, τους Τούρκους συνεταίρους τους, τους διάφορους  εδώ “φιλάνθρωπους” δικηγορίσκους που κάνουν μπίζνες με το κύκλωμα αλλά και για το ίδιο το τουρκικό κράτος του Σουλτάνου.

Από τη Σμύρνη και την Κωνσταντινούπολη, οι δουλέμποροι επιβιβάζουν τους μουσουλμάνους εισβολείς σε πλοιάρια και τους στέλνουν μαζικά στα ελληνικά νησιά ή τους περνούν ανενόχλητα μέσα από τα σύνορα στο Έβρο. Εκεί τους καλοδέχονται οι εδώ συνεργάτες του κυκλώματος των δουλεμπόρων, οι ΜΚΟ με τις επίσημες ελληνικές αρχές, η αστυνομία, το Λιμενικό, ο στρατός, μέχρι και η αεροπορία στρατού που σε περιπτώσεις επικινδυνότητας σώζουν μετανάστες από κινδύνους. Στα σύνορα με την Τουρκία και κυρίως σε όλα τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, Μυτιλήνη,Σάμος, Κω, κλπ.όπως και στον Έβρο, έχουν εγκατασταθεί  άπειρες Μ.Κ.Ο. όπου ενεργοποιούνται έμμισθοι ξένοι και Έλληνες και  φροντίζουν για την εθνολογική αλοίωση, την κατάληψη και τελικά την Ισλαμοποίηση της χώρας μας.

Την ίδια ώρα που η Τουρκία ενθυλακώνει 3 δις ευρώ ετησίως από την ΕΕ για  τους «πρόσφυγες»,  ο βρυκόλακας της Νέας Τάξης Τζώρτζ Σόρος, σε συνέντευξή του στην Κωνσταντινούπολη αποκάλυψε ότι, διαθέτει 11 δις δολάρια για τη χρηματοδότηση των ΜΚΟ για την υποδοχή των μεταναστών. Ο βρυκόλακας -Σόρος, στην ίδια  συνέντευξή του, επέκρινε δριμύτατα τη ρωσική επέμβαση στην Συρία, ενώ αντίθετα επαίνεσε την Τουρκία για την “ευσπλαχνία” της όσον αφορά τους πρόσφυγες. Και παρέδωσε μαθήματα ανθρωπιστικής αλληλεγγύης στην Ευρώπη και στην Ελλάδα, για τους τρόπους με τους οποίους οφείλουν να τους υποδέχονται.

Τώρα πως και γιατί συναντώνται οι απόψεις, οι θέσεις και οι προθέσεις του Τζωρτζ  με την Πρώτη Φορά Αριστερά, η οποία μπλέκει τον μαρξιστικό διεθνισμό με την παγκοσμιοποίηση του κιμά, αποτελεί ένα θέμα προς διερεύνηση. Από την άλλη μεριά ο Κυριάκος της ΝΔ και οι περί αυτόν, ως μεταμοντέρνοι Νεοδημοκράτες, είναι αγκαζέ με τη Νέα Τάξη των Σόρος και ΣΙΑ. Και για αυτό δε φγάζουν τσιμουδιά για την χωρίς πόλεμο κατάληψη της χώρας. Και ύστερα αναρωτιούνται πολλοί πως διογκώνεται το ρεύμα της Χρυσής Αυγής.

2 COMMENTS

 1. Πρόσφυγας θεωρείται όμως κάποιος μόνο σε γειτονική του ασφαλή χώρα. Όπου και αν θέλουν να πάνε, ότι και αν λένε, ότι και αν …δηλώνουν, μόνο σε γειτονική τους ασφαλή χώρα είναι πρόσφυγες (σύμφωνα με τον ΟΗΕ).
  Και αυτό ακριβώς είναι το θέμα. Είναι πρόσφυγες πολέμου σε γειτονική ασφαλή χώρα, επειδή υποτίθεται ότι αυτοί θα επιστρέψουν στην πατρίδα τους όταν λήξει ο πόλεμος.
  Οπουδήποτε αλλού είναι μετανάστες και αφού …έχασαν τα χαρτιά τους, τα έγγραφα τους (αλλά όχι το κινητό τους τηλέφωνο), είναι λαθρομετανάστες.
  Λαθρομετανάστες και όχι …λαθραίοι άνθρωποι, όπως μας λένε οι αριστεροί ειδήμονες.
  Όταν κάποιος χωρίς εισιτήριο εισέρχεται σε ένα ΜΜΜ, εισέρχεται λαθραία, επιβαίνει λαθραία, άρα είναι λαθρεπιβάτης. Παρομοίως όταν κάποιος χωρίς έγγραφα εισέρχεται σε μια χώρα, εισέρχεται λαθραία, μεταναστεύει λαθραία, άρα είναι λαθρομετανάστης.
  Ακόμα και αν έχει έγγραφα, όπως λέει, ήρθε ακάλεστος, απρόσκλητος, άρα είναι οπωσδήποτε λαθρομετανάστης.

  Ο νόμος μας ορίζει ότι όποιος εισβάλει παράνομα στη χώρα μας πρέπει να συλλαμβάνεται και να απελαύνεται άμεσα. Εμείς τι κάνουμε; Τους ταΐζουμε και τους δίνουμε σπίτια, τώρα θα τους δίνουμε και χρήματα, ενώ δεν έχουμε να φάμε και να μείνουμε μόνοι μας.
  Για ποιον λόγο; Επειδή είμαστε άνθρωποι; Επειδή είμαστε …ανθρωπιστές;
  Ε λοιπόν ανθρωπιστές μου (ψευτοανθρωπιστές θα έλεγα), θα σας πω εγώ τη λύση, θα σας πω τι μπορούμε να κάνουμε για να παραμείνουμε άνθρωποι, ανθρωπιστές, ότι θέλετε, αλλά να είμαστε και νόμιμοι. Απέλαση όλων όσων εισήλθαν παράνομα στην Ελλάδα και την οποιαδήποτε βοήθεια μπορούμε να προσφέρουμε να τη δίνουμε στη χώρα τους, με ρητή εντολή η βοήθεια αυτή να μεταβιβάζεται σε αυτούς. Ειδάλλως, να έρθουμε σε συμφωνία με τους συμμάχους μας και ας τους πάρουν αυτοί, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Δημοκρατικά και δίκαια.
  Παράνομους εισβολείς δεν μπορούμε να νομιμοποιήσουμε, δεν μπορούμε να μονιμοποιήσουμε στη χώρα μας. Και μάλιστα δεν μπορούμε να δεχτούμε μουσουλμάνους εισβολείς σε μια χριστιανική χώρα, δεν γίνεται, δε θέλουμε να εξισλαμιστούμε. Οι πρόγονοί μας εναντιώθηκαν 400 χρόνια στην προσπάθεια ισλαμοποίησης της Ελλάδος, μην το κάνουμε εμείς τώρα στο όνομα του “ανθρωπισμού”.

  Και αν νομίζετε ότι εγώ είμαι …φανατικός και …υστερικός για αυτό σας γράφω όλα τα παραπάνω, τότε σίγουρα δε με ξέρετε. Δε με ξέρετε, αλλά δεν ξέρετε και το ισλάμ, δεν ξέρετε τι πρεσβεύει αυτή η “θρησκεία”, του μίσους, της διχόνοιας και της μισαλλοδοξίας. Και διαβάστε καλά όσα γράφω, δίνω και τη λύση για να παραμείνετε “ανθρωπιστές” αλλά και νόμιμοι. Δεν μπορεί στην Ελλάδα που ο Έλληνας πεινάει, που ο Έλληνας πένεται, εμείς να δίνουμε κατοικία, φαγητό και τώρα χρήματα σε λαθροεισβολείς.
  Εφόσον μάλιστα οι μουσουλμάνες γεννάνε σαν τις …κουνέλες και οι μωαμεθανοί έχουν ταυτόχρονα δύο και τρεις συζύγους ο καθένας, είναι λογικό σε είκοσι χρόνια να είμαστε μειοψηφία στον τόπο μας.
  Δεν τους θέλω στη χώρα μου, μακριά από την Ελλάδα.

  Ωχ, φανέρωσα και πάλι τα …ρατσιστικά μου πιστεύω. Λοιπόν, …κακώς που εναντιωθήκαμε 400 χρόνια στην “ευγενή” προσπάθεια ισλαμοποίησης της Ελλάδος, ευτυχώς που τώρα θα πετύχουν το σκοπό τους με τους “πρόσφυγες” (και με τους Μουζάλες, τις κυρα-Τασίες και γενικώς με τις “δημοκρατικές” κυβερνήσεις μας των τελευταίων χρόνων)…

  Και κάτι ακόμα, έχουμε τη Λαμπεντούζα της Ελλάδος, τη Μακρόνησο, όπου υπάρχουν έτοιμες εγκαταστάσεις για δεκάδες χιλιάδες. Τους λαθρομετανάστες γιατί δεν τους πηγαίνουμε εκεί αντί για τα δεκάδες Hot Spots που φτιάχνουμε διάσπαρτα σε ολόκληρη τη χώρα; Μακρόνησο ή και στη Γυάρο, για ταυτοποίηση μέχρι την απέλαση.
  Να δούμε μετά, πόσοι θα συνεχίσουν να μας έρχονται; Πόσοι μωαμεθανοί λαθρομετανάστες θα επιλέγουν ύστερα τη χώρα μας για να …χαίρεται και να ευχαριστιέται ο …Παυλόπουλος;
  Και πόσα μουσουλμανικά κράτη υπάρχουν στον κόσμο όπου μπορούν αυτοί να ζητήσουν ότι θέλουν, πρέπει να έρθουν στα χριστιανικά κράτη; Και μάλιστα είναι πλούσια κράτη, όπως τα Κατάρ, Μπαχρέιν, Κουβέιτ, Σαουδική Αραβία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα…
  Μήπως πρόκειται για κάτι που προσπάθησαν ανεπιτυχώς πριν πολλά χρόνια οι πρόγονοί τους; Για ισλαμοποίηση της Ελλάδος και κατ’ επέκταση της Ευρώπης;

  Στη θρησκεία μας, στον πολιτισμό μας, δεν ταιριάζει ο μωαμεθανισμός, ο μουσουλμανισμός, με την παιδεία μας, με τα πιστεύω μας, με την ισότητα ανθρώπων και φύλων.
  Σε εμάς δεν έχει σχέση αν κάποιος είναι άντρας ή γυναίκα, δυνατός ή αδύναμος, μεγάλος ή μικρός, αρκεί που είναι άνθρωπος.
  Δεν μπορούμε να δεχτούμε όλους αυτούς τους μωαμεθανούς στη χώρα μας μόνο και μόνο επειδή είμαστε άνθρωποι, επειδή είμαστε “ανθρωπιστές”. Εδώ δεν μπορούμε καλά καλά να ταΐσουμε τον εαυτό μας, θα δεχτούμε τους εισβολείς με τα νέα πιστεύω;
  Πως θα συνδυάσουν αυτοί οι λαθρομετανάστες τις απάνθρωπες σούρες του κορανίου με την Ελληνική πραγματικότητα; Απλούστατα, θα την αγνοήσουν, δε θα τη λάβουν καν υπόψη τους και θα προσπαθήσουν να επιβάλλουν την εγκληματική σαρία. Το είδαμε στη Γαλλία, στη Γερμανία, στο Βέλγιο, ότι οι μουσουλμάνοι ποτέ δεν ενσωματώθηκαν, δεν μπορούν να ενσωματωθούν.
  Και μόλις πρόσφατα στο Μάντσεστερ, ο βομβιστής μουσουλμάνος ήταν γεννημένος και μεγαλωμένος στην Αγγλία.

  Ένας μουσουλμάνος, ένας μωαμεθανός, δεν μπορεί, δεν γίνεται να ενταχτεί αρμονικά σε μια χριστιανική κοινωνία. Δεν του το επιτρέπει το κοράνι.
  Αρμονική ένταξη σημαίνει πάνω από όλα την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των αξιών και του πολιτισμού μιας πολιτείας. Αυτό έγινε με τους προγόνους μας, με τους Έλληνες στην Αμερική, στην Αυστραλία, στη Γερμανία…
  Αφού αυτοί μεγάλωσαν με απαράδεκτες στερήσεις, πήγαν σε σχολείο κατωτέρας ή και αγνώστου ηθικής ή αν δεν πήγαν και καθόλου σχολείο, αφού μεγάλωσαν με διαφορετικά ήθη, έθιμα, παραδόσεις και αντιλήψεις από εμάς, είναι φυσικό να έχουν και άλλη άποψη για το καλό και το κακό, για το δίκαιο και το άδικο, για το σωστό και το λάθος.

  Ο κόσμος μας αποτελείται από πολλές διαφορετικές φυλές, από διάφορες “ράτσες” ανθρώπων, με διαφορετικά ήθη και έθιμα, με διαφορετικές συνήθειες και παραδόσεις. Άρα με αυτή την έννοια, αφού γνωρίζω τα περί ράτσες ανθρώπων και εγώ ρατσιστής είμαι.
  Και δε θέλω αυτή τη σαλαμοποίηση την λαών, αυτή την πολυπολιτισμικότητα και την παγκοσμιοποίηση, ο καθένας στον τόπο του. Ο Έλληνας στην Ελλάδα, ο Σουηδός στη Σουηδία, ο Αφγανός στο Αφγανιστάν. ο Αυστραλός στην Αυστραλία, ο Κινέζος στην Κίνα, ο Καναδός στον Καναδά. Και μόνο αυτή είναι η σωστή έννοια του ρατσιστή, να αντιλαμβάνεται κανείς ότι ο κόσμος δεν είναι ίδιος, ότι οι άνθρωποι αποτελούνται από πολλές και διαφορετικές “ράτσες”.
  Και όχι ότι μας λένε τα “δημοκρατικά” ΜΜΕ(μετίλας) μας, δήθεν ότι είναι ρατσιστής όποιος πιστεύει στην ανωτερότητα κάποιας “ράτσας”. Και όχι στη διαφορετικότητα.

  Και αφού αναφέρθηκα στα δημοκρατικά ΜΜΕ και άρα στη δημοκρατία, θα ενημερώσω ότι εγώ δεν είμαι δημοκράτης, δεν πιστεύω σε αυτή τη “δημοκρατία”.
  Δε θέλω δηλαδή να αποφασίζει η πλειοψηφία για εμένα, δεν έχουν δίκιο οι πολλοί μόνο και μόνο επειδή είναι …περισσότεροι.
  Θα μπορούσα να δεχτώ τη δημοκρατία μόνο εάν όλοι αυτοί που συμμετέχουν σε μια δημοκρατία μεγάλωναν κάτω από παρόμοιες συνθήκες. Εάν δεν μεγάλωναν με απαράδεκτες στερήσεις, δεν πήγαιναν σε σχολεία κατωτέρας ή και αγνώστου ηθικής.
  Αφού αυτοί που συμμετέχουν σε μια δημοκρατία ήρθαν από άλλη ήπειρο, όπως γίνεται τώρα με τους “νέους Έλληνες” και μεγάλωσαν με άλλα ήθη, έθιμα, παραδόσεις και αντιλήψεις από εμένα, είναι φυσικό να έχουν και άλλη άποψη για το καλό και το κακό, για το δίκαιο και το άδικο, για το σωστό και το λάθος.
  Και άρα, γιατί να αποφασίζουν αυτοί για εμένα;

 2. αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.