Ο εποικισμός της χώρας μας από τους εισβολείς μετανάστες και η μετατροπή της σε Ισλαμικό κράτος, γεγονός που αποτελεί πλέον μια ισχυρά ορατή προοπτική στο κοντινό μέλλον, μπορεί να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά με μια σειρά από μέτρα, που συνοψίζονται στα ακόλουθα :

Αυστηρές ποινές για τους διακινητές μεταναστών,

Έλεγχος και απομάκρυνση των περισσότερων ΜΚΟ,

Απέλαση των μεταναστών που διαπράττουν παραβατικές πράξεις,

Αποτελεσματική φύλαξη των συνόρων,

Capital controls για την εξαγωγή συναλλάγματος από παράνομους αλλά και μερικώς και για νόμιμους μετανάστες.

Σεβασμός στους πραγματικούς πρόσφυγες και επιλεκτική νομιμοποίηση ποσοστού μέχρι 8% του Ελληνογενούς πληθυσμού μόνο ενσωματώσιμων μεταναστών, 

Στη βάση όλου του σχετικού προβληματισμού είναι η αποφυγή δημιουργίας πολυπολιτισμικής κοινωνίας και η εμμονή, χωρίς υπερεθνικισμούς, στη διατήρηση της ελληνικότητας της χώρας, με κίνητρα για δημογραφική ανάπτυξη, ισχυρή ενίσχυση της γεννητικότητας της Ελληνίδας μητέρας, αποτροπή της φυγής των νέων μας στο εξωτερικό, επιστροφή Ελλήνων της διασποράς και  ενσωμάτωση αφομοιώσιμων ομάδων μεταναστών.

4 COMMENTS

 1. Ο νόμος μας ορίζει ότι όποιος εισβάλει παράνομα στη χώρα μας πρέπει να συλλαμβάνεται και να απελαύνεται άμεσα.
  Έτσι μόνο μπορεί να τερματιστεί η ισλαμοποίηση της Ελλάδας.
  Εμείς αντιθέτως, τι κάνουμε; Τους ταΐζουμε και τους δίνουμε σπίτια, τώρα τους δίνουμε και χρήματα, ενώ δεν έχουμε να φάμε και να μείνουμε μόνοι μας.
  Για ποιον λόγο; Επειδή είμαστε άνθρωποι; Επειδή είμαστε …ανθρωπιστές;
  Ε λοιπόν ανθρωπιστές μου (ψευτοανθρωπιστές θα έλεγα), θα σας πω εγώ τη λύση, θα σας πω τι μπορούμε να κάνουμε για να παραμείνουμε άνθρωποι, ανθρωπιστές, ότι θέλετε, αλλά να είμαστε και νόμιμοι.
  Απέλαση όλων όσων εισήλθαν παράνομα στην Ελλάδα και την οποιαδήποτε βοήθεια μπορούμε και θέλουμε να προσφέρουμε, να τη δίνουμε στη χώρα τους, με ρητή εντολή η βοήθεια αυτή να μεταβιβάζεται σε αυτούς.
  Ειδάλλως, να έρθουμε σε συμφωνία με τους “συμμάχους” μας και ας τους πάρουν αυτοί, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Δημοκρατικά και δίκαια.
  Παράνομους εισβολείς δεν μπορούμε να νομιμοποιήσουμε, δεν μπορούμε να μονιμοποιήσουμε στη χώρα μας. Και μάλιστα δεν μπορούμε να δεχτούμε μουσουλμάνους εισβολείς σε μια χριστιανική χώρα, δεν γίνεται, δε θέλουμε να εξισλαμιστούμε.
  Οι πρόγονοί μας εναντιώθηκαν 400 χρόνια στην προσπάθεια ισλαμοποίησης της Ελλάδος, μην το κάνουμε εμείς τώρα στο όνομα του “ανθρωπισμού”.
  .
  Εξάλλου, για να μην μας λένε ότι θέλουν, ο κάθε εισβολέας, ο κάθε παρανόμως εισερχόμενος, δε θεωρείται πρόσφυγας …όπου γης.
  Σύμφωνα με τον ΟΗΕ, πρόσφυγας θεωρείται κάποιος μόνο σε γειτονική του ασφαλή χώρα. Οπουδήποτε αλλού είναι μετανάστης.
  Στην Ελλάδα, αφού λαθραία εισήλθαν, ακόμα και αν είναι από τη Συρία (που μόνο το 5% είναι πλέον) είναι λαθραία εισερχόμενοι μετανάστες και άρα λαθρομετανάστες.
  Και όπως πλέον όλοι βλέπουν, σχεδόν όλοι τους είναι μουσουλμάνοι.
  Αυτό ακριβώς είναι όμως το θέμα. Είναι πρόσφυγες σε γειτονική ασφαλή χώρα, επειδή υποτίθεται ότι αυτοί θα επιστρέψουν στην πατρίδα τους μόλις τερματιστεί η αιτία που τον ανάγκασε να γίνουν πρόσφυγας.
  Οπουδήποτε αλλού είναι μετανάστες και αφού …έχασαν τα χαρτιά τους, τα έγγραφα τους (αλλά όχι το κινητό τους τηλέφωνο), είναι, όπως έγραψα, λαθρομετανάστες.
  Λαθρομετανάστες και όχι …λαθραίοι άνθρωποι, όπως μας λένε οι αριστεροί …ειδήμονες.
  Όταν κάποιος χωρίς εισιτήριο εισέρχεται σε ένα ΜΜΜ, εισέρχεται λαθραία, επιβαίνει λαθραία, άρα είναι λαθρεπιβάτης.
  Παρομοίως όταν κάποιος χωρίς έγγραφα εισέρχεται σε μια χώρα, εισέρχεται λαθραία, μεταναστεύει λαθραία, άρα είναι λαθρομετανάστης.
  Και κάτι ακόμα, εμείς έχουμε τη Λαμπεντούζα της Ελλάδος, τη Μακρόνησο, όπου υπάρχουν έτοιμες εγκαταστάσεις για δεκάδες χιλιάδες. Τους λαθρομετανάστες γιατί δεν τους πηγαίνουμε εκεί; Αντί για τα δεκάδες Hot Spots που φτιάχνουμε διάσπαρτα σε ολόκληρη τη χώρα; Στη Μακρόνησο και ας εκτελούν εκεί και καταναγκαστική εργασία. Να δούμε μετά, πόσοι θα συνεχίσουν να μας έρχονται;
  Πόσοι μωαμεθανοί λαθρομετανάστες θα επιλέγουν ύστερα τη χώρα μας για να τους …ευχαριστεί ο Παυλόπουλος;
  Και πόσα μουσουλμανικά κράτη υπάρχουν στον κόσμο όπου μπορούν αυτοί να ζητήσουν ότι θέλουν, πρέπει να έρθουν στα χριστιανικά κράτη; Και μάλιστα είναι πλούσια κράτη, όπως τα Κατάρ, Μπαχρέιν, Κουβέιτ, Σαουδική Αραβία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα…

 2. Ακόμη αποτελεσματικότερος τρόπος η έξοδος από την ευρωζώνη (συμβάσεις δουβλίνου κλπ).

 3. Η κυριώτερη αιτία έλευσης παρανόμων (άνευ δηλ βίζας) πληθυσμών στην χώρα είναι το σκληρό ευρώ, που διατίθεται για διάφορες εργασίες τις οποίες απαξιούμε, αλίμονο, εμείς να κάνουμε.
  Το νόμισμα αυτό πάντως κυκλοφορεί με πολύ σκληρότερο αντάλλαγμα… και είναι τούτο ό, τι πάγιο και λειτουργικό υπάρχει εντός της χώρας.
  Η “ανταλλαγή” αυτή όμως δεν είναι δικαία, αφού οι τιμές πώλησης καθορίζονται αφ’ ενός και αποκλειστικά μεν από τους σχεδιασμούς των αγοραστών-πιστωτών-εταίρων, αφ’ ετέρου δε από την χαλκευμένα νομισματική ανάγκη μας.
  Με λίγα λόγια ξεπουλιούνται άρον-άρον και όσο-όσο περιουσιακά και λειτουργικά εγχώρια στοιχεία, προκειμένου να μας παρέχεται στοιχειώδης ρευστότητα… μέρος της οποίας μετά σιτίζει και νοικοκυρεύει τους παράνομα (άνευ βίζας) εισερχομένους.

  Η έννοια της “πατρίδας” δεν είναι μόνο κάτι το θεωρητικό – συναισθηματικό, αλλά και πρακτικό καθώς και τρισδιάστατο που μας δόθηκε από παλαιότερες γενιές.
  Όσοι την σήμερον το παίζουν πατριώτες, αλλά δεν έχουν κανένα πρόβλημα να ξεπουλάνε την χώρα τους για ένα ξένο νόμισμα, μόνο πατριώτες δεν είναι.
  Όσοι κόπτονται για την λαθρομετανάστευση, αλλά προκειμένου να έχουν εισοδήμαται σε ευρω δεν υπολογίζουν τις δυνάμεις έλξης που ασκεί αυτό στους επήλυδες, μόνο πατριώτες δεν είναι.
  Περίσσεψε (σε κάποιους ΙΔΙΩΣ χώρους) ο πατριωτισμός και χάθηκε το πολιτικό φιλότιμο.
  Όλοι για πατριωτισμό μιλάνε, όμως δεν στοχεύουν (όπως εξελίχθηκαν δηλ τα πράγματα στον χρόνο) στην ζωτική του προδιαγραφή προκειμένου να υπάρχει σθεναρή αντιμετώπιση των εισαγομένων (γενικώς) προβλημάτων.
  Την βασική νομισματοπιστωτική αυτοδιαχείριση.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.