Πέτρος Καράκης

Στη φωτογραφία βλέπουμε έναν κατά δήλωσή του δήθεν ανήλικο και  δήθεν πρόσφυγα με μούσι ( ! ), με ολοφάνερη ηλικία άνω των 22 ετών. Η πρακτική του ασύστολου ψεύδους όσον αφορά την ηλικία και την καταγωγή, αποτελεί πλέον κοινή πρακτική για τους Μουσουλμάνους  εισβολείς,εποίκους.

Οι ελληνικές αρχές κατ’ εντολήν του “φιλάνθρωπου” κράτους, αποδέχονται ασραδαμικτί τα γελοιωδώς ολοφάνερα ψεύδη των εισβολέων ως προς την ηλικία και την καταγωγή τους. Έχουμε γεμίσει με κάθε τύπου Μουσουλμάνους εισβολείς από Μαρόκο,Τυνησία, Αλγερία που παριστάνουν τους ανήλικους και οι οποίοι δεν πηγαίνουν απέναντι στη Γαλλία και την  Ισπανία, γιατί απλούστατα τα εκεί κράτη είναι κανονικά κράτη και λιγότερα “φιλάνθρωπα”.

Πακιστανοί, Αφγανοί, Σομαλοί, Ουγκανέζοι, όλες οι μουσουλμανικές φυλές του κόσμου έρχονται μαζικά στην “φιλάνθρωπη” Ελλάδα και την μεταλάσσουν.

Σύμφωνα με την πρακτική της επανένωσης οικογενειών, οι δήθεν ανήλικοι, αμέσως μετά, καλούν τις οικογένειές τους εδώ στην Ψωροκώσταινα και το όλο σύστημα, δουλέμποροι,ΜΚΟ-Σόρος,”φιλάνθρωπο” κράτος, φροντίζει για την εγκατάστασή τους στην Αθήνα, όπου τους παρέχεται σπίτι, δωρέαν ηλεκτρικό, νερό, τηλέφωνο τροφή, περίθαλψη και χρήματα. Άπειρα δις δαπανά το πτωχευμένο ελληνικό κράτος για όλη αυτή την Ισλαμική εισβολή.

Την ίδια ώρα εκατοντάδες χιλιάδες Ελληνόπουλα πένονται, Έλληνες ασθενείς και ηλικιωμένοι δεν έχουν φάρμακα και περίθαλψη από το ρατσιστικό σε βάρος των ιθαγενών, Ελληνικό κράτος.

Αλοίμονο.Βιώνουμε ένα θέατρο του παράλογου και του υστερικού ανθελληνισμού σε όλο του το μεγαλείο

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.