Αυτό είναι το προφυλακτικό που δεν θα σπάσει ποτέ!

ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ

 

Αν και το προφυλακτικό έχει ποσοστό αποτελεσματικότητας αντισύλληψης που αγγίζει το 98% και προστατεύει από σεξουαλικά μεταδιδόμενες ασθένειες, οι επιστήμονες επιχειρούν να το κάνουν ακόμη πιο ασφαλές και λειτουργικό, δημιουργώντας το πρώτο προφυλακτικό από γραφένιο.

Πιο συγκεκριμένα, το τελευταίο διάστημα ερευνητές του Πανεπιστημίου του Μάντσεστερ επιχειρούν να καταστήσουν τα προφυλακτικά ακόμη πιο ανθεκτικά, ασφαλή και λεπτά. Στην κατεύθυνση αυτή, εργάζονται για τη δημιουργία του πρώτου προφυλακτικού από γραφένιο.

Εκτός από εξαιρετικά ανθεκτικό και λεπτό, καθώς θα έχει το «πάχος» ενός μόλις ατόμου, το νέο προφυλακτικό θα είναι και υψηλά αγώγιμο, εξασφαλίζοντας έτσι ακόμη καλύτερη αίσθηση στη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης.

Εξάλλου, σύμφωνα με το protothema, το γραφένιο έχει χρησιμοποιηθεί και σε άλλου είδους εφαρμογές, όπως ακουστικά, αισθητήρες κάμερας και τσιπ υπολογιστών.

Σημειώνεται ότι οι προσπάθειες των ερευνητών χρηματοδοτούνται με το πόσο των 100.000 δολαρίων από το Ίδρυμα Γκέιτς, που επιδεικνύει ενδιαφέρον στην ανάπτυξη νέων τεχνολογιών γύρω από τα προφυλακτικά.

Πηγή:Bralinassecrets.comΔεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.