Επανερχόμαστε και πάλι στο σημαντικό θέμα της αμφισβήτησης της εθνικής ακεραιότητας της χώρας μας που προκαλούν οι δράσεις και δηλώσεις του ανεκδιήγητου Ναϊμ Ελγαντούρ που εδώ και αρκετά χρόνια ζεί ως νόμιμος μετανάστης στην Ελλάδα και έχει αυτοαναγορευτεί σε Πρόεδρο της “Μουσουλανικής Ένωσης Ελλάδας”.

Αυτός ο απίθανος τύπος που ερευνητέο είναι πως ζεί χωρίς να δουλεύει όπως φαίνεται, δρα ανενόχλητος απο το “φιλάνθρωπο” ελληνικό κράτος προκαλώντας την υπόσταση του ελληνικού κράτους. Σε μια τελευταία από τις πολλές παρόμοιες προκλητικές του δηλώσεις, που τις έκανε όχι σε ξένη χώρα αλλά μέσα στην Ελληνική επικράτεια, είπε με απύθμενο και πελώριο θράσος ότι :

“Τα νησιά του Αιγαίου είναι Ισλαμικές αποικίες και πρέπει σύντομα να επιστρέψουν στο Ισλάμ”

Προφανώς ο “αξιότιμος” κύριος Ελγαντούρ, εννοεί ότι, τα νησιά του Αιγαίου ανήκουν στην Τουρκία, γιατί δεν μπορεί να φανταστούμε ότι υπονοεί ότι, τα νησιά του Αιγαίου ως Ισλαμικές αποικίες ανήκουν στο…Ισλαμικό Κράτος.

Φαντάζεστε τι θα συνέβαινε αν ένας αντίστοιχος δικός μας στην Tουρκία δήλωνε ότι, “Η Κωνσταντινούπολη είναι Χριστιανική ή Ελληνική και πρέπει να επιστρέψει στους Χριστιανούς ή στην Ελλάδα;”

Όσο και αν ακούγεται απίστευτο, ο προκλητικός αυτός αλλοεθνής προβοκάτορας κυκλοφορεί εδώ και χρόνια  ανενόχλητος στη χώρα μας  και εκτός από το φιλάνθρωπο ΣΥΡΙΖΑίϊκο κράτος, κανένας Εισαγγελέας δεν έχει κινηθεί ακόμα εναντίον του.

Το τονίζουμε και πάλι ότι, αν στις επόμενες μέρες ο ίδιος δεν διαψεύσει ο ίδιος ως ανυπόστατες τις δηλώσεις αυτές που στρέφονται κατά του δημόσιου συμφέροντος της χώρας που τον φιλοξενεί  και δεν έχει κινηθεί αυτεπάγγελτα ο αρμόδιος Εισαγγελέας εναντίον του, εμείς θα προβούμε σε όλες τις νόμιμες σχετικές ενέργειες.

Προετοιμάζεται η Λιβανοποίση, Ισλαμοποίηση και Τουρκοποίηση της Ελλάδας ;

Υποστηρίζεται ότι, ο Ελγαντούρ, του οποίου η δράση είναι γνωστή στις αρμόδιες αρχές, λειτουργεί ως πράκτορας των Τούρκων, καλλιεργώντας ανοικτά το μίσος κατά της χώρας που τον φιλοξενεί και αναπτύσσοντας συστηματικά κλίμα αμφισβήτησης της ελληνικότητας της.

Λέγεται ακόμα ότι, του έχει ανατεθεί ο ρόλος του “λαγού” για να ζυγίσουν οι Τούρκοι τα ανακλαστικά της ελληνικής πολιτείας, τα οποία συνεχώς χαλαρώνουν έναντι της τουρκικής προκλητικότητας. Γεγονός είναι ότι, η δράση και οι δηλώσεις του Ελγαντούρ από σχετικά ήπιες παλαιότερα, κλιμακώνονται επι το προκλητικότερο σταδιακά.

Φαίνεται ότι βασικός του σκοπός και ρόλος  είναι να φανατίσει τους Μουσουλμάνους που εισβάλλουν μαζικά και ανενόχλητοι στην Ελλάδα από τα ανατολικά μας σύνορα, προετοιμάζοντας το έδαφος για τη Λιβανοποίησή μας.

Υπενθυμίζουμε ότι, η μόνη αναγνωριμένη Μουσουλμανική μειονότητα στην Ελάδα είναι αυτή της Δυτικής Θράκης. Ο Ναίμ Ελγαντούρ αυτοναγορευόμενος και ενεργώντας ως  “Πρόεδρος των Μουσουλμάνων Ελλάδος”, προετοιμάζει μεθοδικά το έδαφος για πολιτική ενοποίηση και δράση των παρανόμως εισερχομένων στη χώρα μας Μουσουλμάνων, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων δεν είναι πρόσφυγες αλλά οικνομικοί και πολιτικοί μετανάστες.

Ύστερα από το κλείσιμο των βορείων συνόρων, την παραμονή σε ισχύ της συμφωνίας του Δουβλίνου ΙΙ και την αναστολή της συμφωνίας επιστροφής των λαθρομεταναστών στην Τουρκία που εξήγγειλε πρόσφατα ο Ερντογκάν, σχεδόν στο σύνολό τους θα παραμείνουν μόνιμα στην Ελλάδα, ανατρέποντας εξελικτικά την ιστορική εθνολογική υπόσταση της χώρας μας. Και τότε θα δικαιωθεί ο Οζάλ που είχε πεί πως “δεν χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο με τους Έλληνες, αφού αρκεί να τους στείλουμε μερικά εκατομύρια Μουσουλμάνους και να τελειώνουμε με αυτούς”.

Όσοι δεν βλέπουν τον επερχόμενο κίνδυνο Λιβανοποίησης της χωράς μας, εθελοτυφλούν,ή δεν τους ενδιαφέρει η ύπαρξη της Ελλάδας στο μέλλον.

2 COMMENTS

  1. Αν μου ανατεθεί η αποστολή εκτέλεσης του είμαι έτοιμος.

  2. Συγγνώμη αλλά αν και δεν ε΄χω ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση με τον συγκεκριμένο κύριο, δεν είπε ΠΟΤΕ αυτά τα λόγια. Αυτά τα λόγια τα είχε πει ο Χασάν Ελ-μπάννα, ιδρυτής της Μουσουλμανικής Αδερφότητας. Έχει πεθάνει εδώ και αρκετές δεκαετίες.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.