• Ο παγκόσμιος πρωταθλητής “kolotoumpas”Πάνος Καμένος, δήλωσε ότι, θα καταψηφίσει στη Βουλή τη συμφωνία Αθήνας – Σκοπίων, λόγω της σύνθετης ονομασίας, συμπληρώνοντας ότι, δεν θα υπονομεύσει την κυβερνητική σταθερότητα, ενώ εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στη διαπραγματευτική τακτική Τσίπρα και Κοτζιά.
    • Γνωρίζοντας ότι, η συμφωνία θα περάσει στη Βουλή με τις ψήφους των μικρών κομμάτων και διαροές από διάφορους βουλευτές, ο “κολοτουμπάρχης” Πάνος, διατηρεί και την πίττα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο.Παριστάνει τον πατριώτη και αντιστασιακό αλλά στηρίζει την κυβέρνηση και κυρίως, το πιο σημαντικό απο όλα, κρατάει την καρέκλα του ο Υπουργάρας.

Με έκτακτη συνέντευξη Τύπου στα κεντρικά γραφεία των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ο κ. Καμμένος υποστήριξε ότι η συμφωνία που είναι στο τραπέζι περιέχει τους όρους της συμφωνίας Καραμανλή το 2008, όπως το «erga omnes» και η σλαβική καταγωγή της γλώσσας, λέγοντας ότι «αν δεν υπήρχε το κομμάτι του ονόματος Μακεδονία δεν θα δεσμευόμαστε (σ.σ.: ότι δεν θα καταψηφίζαμε)».

Μάλιστα, ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. εκτίμησε ότι λόγω ακριβώς αυτών των όρων δεν θα μπορέσει να κάνει αποδεκτή τη συμφωνία η πλευρά των Σκοπίων και ως εκ τούτου είπε ότι δεν υπάρχει λόγος να βάλουν οι ΑΝ.ΕΛ. «τρικλοποδιά» στην «Ελλάδα που διαπραγματεύεται».

 

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.