Αγαπητοί φίλοι/ες

Η ιστοσελίδα μας γράφεται από εθελοντές επιστήμονες, δημοσιογράφους,ενεργούς πολίτες με μοναδικό κίνητρο τη φλόγα για τη σωτηρία της πατρίδας απο τη νεο-γερμανική κατοχή.Δεν διαθέτουμε επαγγελματικά στελέχη, ΜΜΕ, χορηγούς, αφανείς πόρους και επιδοτήσεις, όλα όσα δηλ. είναι αναγκαία για να προβάλλουμε δυναμικά τις θέσεις μας.Αυτά τα κατέχει σε αφθονία η προδοτική “συμμορία του ευρώ”. Εμείς έχουμε την αλήθεια και το δίκιο με το μέρος μας. Και μια δυνατή καρδιά για να επιμείνουμε σε αρχές που υπηρετούν την πατρίδα. Θα επιμείνουμε και στο τέλος θα νικήσουμε.

Αυτήν την εποχή, τα κεντρικά στελέχη της ιστοσελίδας έχουν ακαδημαϊκές και πολιτικές υποχρεώσεις στο εξωτερικό και για το λόγο αυτό, αδυνατούμε να διατηρήσουμε την ιστοσελίδα μας με εντατικό ρυθμό. Θα επανέλθουμε δριμύτεροι και καλύτεροι στο τέλος του καλοκαιριού.Στο μεσοδιάστημα θα κάνουμε σποραδικά κάποιες  αναρτήσεις αλλά όχι με τον μέχρι σήμερα εντατικό τους ρυθμό.

Όμως, σε καλούμε φίλε αναγνώστη να διαβάζεις και να αναπαράγεις το υφιστάμενο πλούσιο υλικό της ιστοσελίδας, με θεματολογία που δεν θα τη βρεις αλλού ή συνήθως θα τη βρεις διαστρεβλωμένη από τα συστημικά ΜΜΕ, έντυπα και ηλεκτρονικά.Οπλίσου με τα επιχειρήματα που παρέχει η ιστοσελίδα μας και δόσε τη μάχη της αλήθειας στο σπίτι, στη δουλεια, σε συγκεντρώσεις, παντού όπου βρεθείς.Συνιστούμε να αναζητάς  κείμενα που περιέχονται στις κατηγορίες “θέσεις”,”ξεχωρίζουν”, “σημαντικά”, τα οποία έχουν διαχρονική σημασία και εμπλουτίζουν το οπλοστάσιο των επιχειρημάτων όλων μας ενάντια στη νεο-γερμανική κατοχή

Η ιστοσελίδα μας είναι η μοναδική που παρουσιάζει συστηματικά την αλήθεια για την οικονομία, την πολιτική, την ευρωζώνη, τη δραχμή, το μεταναστευτικό, εθνικά θέματα,  χωρίς παρωπίδες και εμμονές, αγκυλώσεις με τις ξεπερασμένες έννοιες της αριστεράς και της δεξιάς.

Γιατί αγωνιζόμαστε

Τον Σεπτέμβριο θα επανέλθουμε δριμύτεροι και καλύτεροι για να συνεχίζουμε τη μάχη για την ανάσταση της πατρίδας. Δεν φοβόμαστε την σύγκρουση και δεν βολευόμαστε με την υποταγή. Αγωνιζόμαστε για τα πιστεύω μας και όχι για τις καρέκλες. Αγωνιζόμαστε για την πατρίδα και τη δημοκρατία. Αγωνιζόμαστε με συνέπεια για αρχές, αξίες και ιδανικά. Αγωνιζόμαστε για την ανατροπή της ευρωμνημονιακής κατοχής με στόχο την εθνική και οικονομική ανεξαρτησία, την κοινωνική δικαιοσύνη, την πραγματική δημοκρατία. Η ανατροπή της νεο-γερμανικής κατοχής δεν είναι μακρυά. Αρκεί να έχουμε υπομονή και επιμονή στον αγώνα, στην ελπίδα,στο όραμα για ένα καλύτερο αύριο για τη Ελλάδα μας.

Είναι εξόχως παράλογο και αντιδημοκρατικό, το ισχυρό ή και πλειοψηφικό ρεύμα του ευρωσκεπτικισμού και της  δραχμής στον Ελληνικό λαό να μην έχουν εκπροσώπηση στη Βουλή. Θεωρούμε ότι,σήμερα υπάρχουν οι βάσεις και προϋποθέσεις για τη δημιουργία μιας μεγάλης ενωτικής, πατριωτικής, δημοκρατικής συμπαράταξης που θα ανατρέψει το πολιτικό τέλμα και το οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται η χώρα.

Η ανατροπή φαίνεται πάντα αδύνατη στη αρχή μέχρι να γίνει πράξη έλεγε ο Μαντέλα. Και εδώ στην κατοχική Ελλάδα του σήμερα, δεν έχουμε άλλο δρόμο από το να αγωνιστούμε για να φέρουμε αυτήν την ανατροπή. Ο μόνος χαμένος αγώνας είναι αυτός που δεν δόθηκε ποτέ.Οι απόψεις που εκφράζονται στην ιστοσελίδα μας αποτελούν τη μοναδική σοβαρή πρόταση ανατροπής και ελπίδας για τη χώρα και αργά ή γρήγορα θα δικαιωθούν.

Η παγκοσμιοποίηση αμφισβητείται. Το ίδιο και η Ευρώπη της Γερμανίας. Οι κοσμογονικές ανατροπές που έχουν συντελεστεί και συντελούνται στις ΗΠΑ, Μ.Βρετανία, Ιταλία και αλλού, δείχνουν ότι η ροή του κύματος της ιστορίας οδεύει προς την κατεύθυνση όπου επιμένουμε να πορευόμαστε.

Οι Γερμανοί μπορεί να κερδίζουν κάποιες μάχες αλλά χάνουν τους πολέμους. Εχασαν τους δύο πρώτους μεγάλους πολέμους. Και θα χάσουν και τον τρίτο, τον οικονομικό πόλεμο που έχουν εξαπολύσει για την κατάκτηση της Ευρώπης με πρώτο μέγιστο θύμα τη χώρα μας.

Εδώ στην κατοχική ευρωμνημονιακή Ελλάδα,παρ’ όλο τον ανελέητο βομβαρδισμό ψεμάτων και τρομοκρατίας από τα διαπλεκόμενα συστημικά ΜΜΕ, ολοένα και περισσότεροι πολίτες ταυτίζονται με τις θέσεις μας και βλέπουν ότι δεν υπάρχει άλλη λύση από τη συντεταγμένη μετάβαση στο εθνικό νόμισμα. Το ευρωβαρόμετρο αλλά και οι συστημικές δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι, ο ευρωσκεπτικισμός και το ρεύμα της δραχμής είναι τεράστιο ή και πλειοψηφικό στον ελληνικό λαό. Το ψέκασμα από τα κατοχικά ΜΜΕ ξεθωριάζει.Η αλήθεια δεν μπορεί να μείνει φυλακισμένη για πάντα.

Είναι κωμικοτραγικό και ανόητο να πιστεύει κανείς ότι, θα σωθούμε από τα μνημόνια, τη λιτότητα, την απέραντη φτωχοποίηση, την κατοχή της χώρας μέσα στην κόλαση της ευρωζώνης. Ποτέ κανένα πρόβατο δε σώθηκε βελάζοντας από τη σφαγή.

Είναι μεγάλος και βαρύς ο Γολγοθάς της οικονομικής καταστροφής, της φτωχοποίησης, της προδοσίας της σε εθνικά θέματα που έχει περάσει και βιώνει η πατρίδα μας εδώ και περισσότερα από εννέα χρόνια μέσα στην ευρωκόλαση της νέας γερμανική ευρωκατοχής.  Αλλά μετά τον Γολγοθά έρχεται η Ανάσταση. Η Ανάσταση της Πατρίδας και η ανατολή μιας νέας εποχής για την Ελλάδα μας, με ανάπτυξη,ευημερία, κοινωνική δικαιοσύνη,δημοκρατία,αξιοσύνη, χαμόγελα στο μέλλον είναι μπροστά μας.Και για αυτό οφείλουμε να και θα αγωνιστούμε.

Στον αγώνα αυτό σε καλούμε να συμμετέχεις φίλε αναγνώστη. Μαζί με ολόθερμες ευχές για καλό καλοκαίρι, με υγεία,δύναμη, υπομονή και υπομονή σε αρχές, αξίες και ιδανικά.Ο ήλιος θα ανατείλει ξανά.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.