Την ώρα που όλες οι χώρες της Ευρώπης με πρώτη την Ιταλία, κλείνουν τα συνορά τους στην εισβολή μεταναστών, η Ελλάδα είναι η μόνη που αποστέλει ανοιχτό προσκλητήριο εισόδου στους απανταχού της γης ενδιαφερόμενους να έρθουν εδώ.

Κατα την αντίληψη των δικαιωματιστών της αριστεράς, αλλά και των νεοταξιτών της δεξιάς,η “Ψωρωκώσταινα” είναι ικανή και οφείλει να περιθάλψει τα εκατοντάδες εκατομύρια των υπό μετακίνηση μουσουλμανικών στην πλειοψηφία τους πληθυσμών, που εισβάλουν στην Ευρώπη απο νότο και ανατολή, χωρίς να είναι πρόσφυγες βέβαια.

Έτσι, καθημερινά εισέρχονται  από τα νησιά και τον Έβρο, εκατοντάδες παράνομοι μετανάστες, τους οποίους διευκολύνουν και υποδέχονται δεκάδες ελληνικές και ξένες ΜΚΟ, αλλά και το λιμενικό και η αστυνομία,κατ΄εντολήν των κυβερνώντων.

Αυτές τις μέρες, ιστιοφόρο σκάφος με περίπου 52 μετανάστες εντοπίστηκε αγκυροβολημένο στη θαλάσσια περιοχή Αυλάκι της ανατολικής Μάνης.

Στο σκάφος έχουν σπεύσει δύο πλωτά ενώ οι μετανάστες και πρόσφυγες αναμένεται να οδηγηθούν στο Γύθειο, στελνοντας ακόμα ένα ισχυρό προσκλητήριο και για πολλούς περισσότερους για νά έρθουν εδώ.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.