“Κρύος υδρώτας” έλουσε τον Έλληνα Ευρωπαίο Επίτροπο αρμόδιο για τη μετανάστευση Δημήτρη Αβραμόπουλο όταν όπως είπε φοβήθηκε ότι θα φύγουμε από τον “ευρωπαράδεισο”. Αυτό εξομολογήθηκε ο ίδιος σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ. Και έκανε ο ίδιος ότι μπορούσε για να αποφύγουμε την “καταστροφή” της επιστροφής στη δραχμής, τότε που οι Έλληνες ζούσαν κανονικά και σίγουρα πολύ-πολύ καλύτερα απο τώρα.Και ο πρόσθεσε ο Έλληνας Ευρωπαίος Επίτροπος με τον παχυλότατο μισθό :

«Επιτρέψτε μου εδώ να μιλήσω σε προσωπικό επίπεδο. Είμαι μέλος της Ευρωπαίκής Επιτροπής και οι συζητήσεις που έχουν γίνει όλα αυτά τα χρόνια πίσω από τις κλειστές πόρτες αντικατοπτρίζουν αυτό που είπε ο πρόεδρος Γιουνκερ σήμερα. Η μεγάλη διαρκής προσπάθεια να κρατηθεί η Ελλάδα στην Ευρωζώνη… Δυο φορές ήρθε και κυριολεκτικά μας περιέλουσε κρύος ιδρώτας -ιδιαίτερα εμένα ως Έλληνα- η λέξη Grexit . Όχι μόνο αυτό αλλά και αργότερα όταν κάποιοι επιχείρησαν να απομονώσουν την Ελλάδα με προτάσεις για να βγει από τη Ζώνη Σένγκεν» τόνισε ο Ευρωπαίος Επίτροπος.

«Αυτό θα ήταν καταστροφικό. Έχοντας όμως και την αρμοδιότητα και ευθύνη της Ζώνης Σένγκεν και σε συνεργασία πάντοτε και με τις ελληνικές αρχές, καταφέραμε να κρατήσουμε την Ελλάδα εκεί. Αν αυτά είχαν συμβεί είτε το grexit είτε η έξοδος από την Ζώνη Σένγκεν -έστω και πρόσκαιρα δεν ξέρει κανείς πότε θα σταματούσε- όσο κι αν κάποιοι έλεγαν ότι αυτό δεν είναι σημαντικό, θα είχε οδηγήσει την Ελλάδα σε μεγάλες περιπέτειες. Να είμαστε ευγνώμονες στην Ευρώπη, στους Ευρωπαίους ηγέτες, στον ίδιο τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, και να συνεχίσουμε να βλέπουμε μπροστά μας και να αναλαμβάνουμε τις δικές μας ευθύνες για να μείνει η Ελλάδα σαν ένας σημαντικός παράγοντας στον πυρήνα της Ευρώπης και στους κόλπους της ευρωπαϊκής οικογένειας».

Το γεγονός βέβαια ότι, η Ελλάδα έχει καταστραφεί μετά την ένταξή της στον “ευρωπαράδεισο”, αφήνει αδιάφορο τον κύριο Αβραμόπουλο. Όπως και το γεγονός ότι, η χώρα μας μετατρέπεται ταχύτατα σε αποθήκη παράνομων Μουσουλμάνων μεταναστών και η Αθήνα σε Καμπούλ, παρ’ όλο που ο ίδιος είναι αρμόδιος για την μεταναστευτική πολιτική της επιλεγόμενης Ευρωπαίκής Ένωσης.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.