Μέσα στην καταχνιά της επικαιρότητας, δημοσιοποιούμε την γνωστή από καιρούς σύγκρουση ανάμεσα στους δύο ευτραφείς κορυφαίους κυβερνητικούς “κολοτούμπες”, τους Καμένο Καμένο και Κοτζιά. Ειδικότερα ο τελευταίος, ο οποίος λειτουργεί στο ΥΠΕΞ ως δικτάτορας-Βελιγκέκας, έχει τσακωθεί με τους πάντες, ακόμα και με τον καθρέφτη του! Όμως, παραμένει στο πόστο  του αφού έχει γερές εξωχώριες πλάτες και πρέπει να τελειώσει τα “έργα” ξεπουλήματος της χώρας  που του έχουν ανατεθεί.
Στο σήριαλ των συγκρούσεων του Κοτζιά με τους πάντες, προστέθηκε και η πρωτοφανείς για κυβερνητική οντότητα δημοσιοποίηση οργίλων αντεγκλίσεων με τους ΑΝΕΛ.
Η αναφορά  Κοτζιά για την υπερψήφιση της συμφωνίας από άλλα κόμματα και ανεξάρτητους βουλευτές, που θα έρθει από τον Ιανουάριο και μετά στη Βουλή, προκάλεσε την οργίλη ενόχληση του κυβερνητικού εταίρου, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει απάντηση δια του εκπροσώπου των ΑΝΕΛ Θ. Τοσουνίδη.

«Ακόμη μία φορά, με τις δηλώσεις του, ο κ. Κοτζιάς προσπαθεί να δημιουργήσει προβλήματα στην κυβερνητική συνεργασία.Όσον αφορά τα θέματα της Βουλής κατανοούμε ότι δεν γνωρίζει τις διαδικασίες, διότι ουδέποτε υπήρξε εκλεγμένος βουλευτής απευθείας από το λαό.Κρίμα», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του εκπροσώπου των ΑΝΕΛ για να προκαλέσει την…έκρηξη Κοτζιά.! Κοτζιάς σε Καμμένο: Αλλοι απειλούν ότι θα ρίξουν την κυβέρνηση

Ο Κοτζιάς σήκωσε το γάντι. “Κύκλοι” του υπουργού εξωτερικών αντέδρασαν, σχολιάζοντας :«Την κυβερνητική συνεργασία υπονομεύουν αποκλειστικά και μόνο εκείνοι που απειλούν διαρκώς ότι θα ρίξουν την κυβέρνηση και όχι όσοι λένε ότι αυτή η κυβέρνηση θα ολοκληρώσει το έργο της με τη λήξη της τετραετίας».

1 COMMENT

  1. Ειδικά ο απερίγραπτος Καμμένος έχει ξεπεράσει πια κάθε όριο ως συγκυβερνών

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.