Στις καλένδες παραπέμπονται οι καταγγελίες του Πάνου Καμένου για τον Νίκο Κοτζιά τον οποίο σε καυτή κυβερνητική σύσκεψη αλλά και δημοσίως, ο πρώτος τον κατήγγειλε ότι για να προχωρήσει την συμφωνία των Πρεσπών έχει πάρει 50 εκατομμύρια ευρώ από τον Τζορτζ Σόρος.  Επίσης τον κατήγγειλε ότι,εμπλέκεται σε κυκλώματα με τις βίζες ξένων πολιτών και ότι κακοδιαχειριζόταν τα μυστικά κονδύλια του ΥΠΕΞ, με αιχμές για επιλεκτικές χρηματοδοτήσεις φορέων και κυρίως ΜΜΕ με σκοπό την προσωπική του “αγιοποίηση”.

Εκτός από την εξωφρενικά αυταρχική διοίκηση του μεγαλόσχημου τέως ΥΠΕΞ και τις αμφιλεγόμενες προαγωγές και τοποθετήσεις πρεσβευτών της επιλογής του, με τη γνωστή δικομανία του, ο Κοτζιάς λέγεται ότι έχει κάνει παρεμβάσεις στη δικαιοσύνη και ειδικότερα στην περίπτωση της εξωφρενικής αντιδικίας του με το Athens Review of Books, την οποία έφερε στη Βουλή η Ντόρα Μπακογιάνη αλλά τα περισσότερα ΜΜΕ την αποσιώπησαν.

Έχουν κυκλοφορήσει επίσης διάφορες εικοτολογίες για την εκλογή του στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς, ύστερα από την απόρριψη της υποψηφιότητάς του στην Πάντειο όπως και σε Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης. Ερευνητέο είναι αν έχει επικαλεστεί την εντελώς ανυπόστατη δήθεν καθηγεσία του στα κορυφαία Πανεπιστήμια της Οχφόρδης και του Χάρβαρντ, με δεδομένο, αν μη τι άλλο, την πενιχρή γνώση της αγγλικής γλώσσας που διαθέτει.

Τελικά το ερώτημα παραμένει. Που βρίσκεται η όλη υπόθεση ; ;Eχει προχωρήσει δικαστικά ή ή παραπέμφθηκε στις καλένδες για ευνόητους λόγους ; 

3 COMMENTS

    • Δεν αξίζει να ασχολούμαστε με αυτόν τον μικρομέγαλο καρεκλοθήρα κολοτούμπα.
      Σημασία έχει να βγάλει στη φόρα αυτά που έχει να πει για τον Κοτζιά. Γιατί φαίνεται πως υπάρχει μεγάλη μπόχα εκεί.

  1. Δεν καταλάβατε καλά, ο “Σόρος” τα πήρε (εις το “τετράγωνο”) και όχι ο υπεξ.
    Το πως έγινε αυτό, ε, οικονομικά μιλάμε κυρίως εδώ μέσα και δυο δράμια μυαλό μάλλον το έχουμε.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.