Πριν από λίγες μέρες ο Πάνος Καμένος, μαυρισμένος από την έκθεσή του στον ήλιο ύστερα από τις μακράς διάρκειας διακοπές με το κότερό του, επισκέφθηκε τον αρμόδιο Εισαγγελέα για να καταθέσει σχετικά για τις αναφορές του για τον “αξιότιμο” πρώην ΥΠΕΞ Νικόλαο Κοτζιά, τον οποίο σε κυβερνητική σύσκεψη αλλά και δημόσια τον κατήγγειλε ότι για να προχωρήσει την συμφωνία των Πρεσπών έχει πάρει 50 εκατομμύρια ευρώ από τον Τζορτζ Σόρος.  Επίσης τον κατήγγειλε ότι,εμπλέκεται σε κυκλώματα με τις βίζες ξένων πολιτών και ότι κακοδιαχειριζόταν τα μυστικά κονδύλια του ΥΠΕΞ, με αιχμές για επιλεκτικές χρηματοδοτήσεις φορέων και κυρίως ΜΜΕ με σκοπό την προσωπική του “αγιοποίηση”.

Υπενθυμίζεται ότι, εκτός από την εξωφρενικά αυταρχική διοίκηση του μεγαλόσχημου τέως ΥΠΕΞ και τις αμφιλεγόμενες προαγωγές και τοποθετήσεις πρεσβευτών της επιλογής του, με τη γνωστή δικομανία του, ο Κοτζιάς λέγεται ότι έχει κάνει παρεμβάσεις στη δικαιοσύνη και ειδικότερα στην περίπτωση της εξωφρενικής αντιδικίας του με το Athens Review of Books, την οποία έφερε στη Βουλή η Ντόρα Μπακογιάνη αλλά τα περισσότερα ΜΜΕ την αποσιώπησαν.

Έχουν κυκλοφορήσει επίσης διάφορες εικοτολογίες για την εκλογή του στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς, ύστερα από την απόρριψη της υποψηφιότητάς του στην Πάντειο όπως και σε Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης. Ερευνητέο είναι αν έχει επικαλεστεί την εντελώς ανυπόστατη δήθεν καθηγεσία του στα κορυφαία Πανεπιστήμια της Οξφόρδης και του Χάρβαρντ, με δεδομένο, αν μη τι άλλο, την πενιχρή γνώση της αγγλικής γλώσσας που διαθέτει.

Αναμένουμε με ενδιαφέρον την εξέλιξη της υπόθεσης για να μάθουμε αν τελικά τα πήρε τα 50 εκ, ο κύριος Κοτζιάς από τον Τζώρτζ. Ευελπιστούμε ότι, το όλο θέμα δεν θα παραπεμφθεί στις καλένδες.Για αυτό και εμείς θα το θυμίζουμε, έτσι για να μην ξεχνιόμαστε.   

3 COMMENTS

    • Δεν αξίζει να ασχολούμαστε με αυτόν τον μικρομέγαλο καρεκλοθήρα κολοτούμπα.
      Σημασία έχει να βγάλει στη φόρα αυτά που έχει να πει για τον Κοτζιά. Γιατί φαίνεται πως υπάρχει μεγάλη μπόχα εκεί.

  1. Δεν καταλάβατε καλά, ο “Σόρος” τα πήρε (εις το “τετράγωνο”) και όχι ο υπεξ.
    Το πως έγινε αυτό, ε, οικονομικά μιλάμε κυρίως εδώ μέσα και δυο δράμια μυαλό μάλλον το έχουμε.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.