Επιτρέπεται η μαζική είσοδος Μουσουλμάνων αλλοδαπών αλλά απαγορεύεται η έξοδος. Αυτό είναι πλέον το απόλυτο δόγμα που έχει καθιερωθεί στην υπο Ισλαμοποίηση Ελλάδα,αφού με εντολή των ξένων αφεντικών, εντείνονται οι ενέργειες αποτροπης της εξόδου αλλοδαπών από τη χώρα μας. Την ίδια ώρα ειβάλλουν μαζικά από τα ανατολικά σύνορα, ενώ σιωπηλά με πτήσεις τσάρτερς επιστρέφονται στην Ελλάδα, όσοι συλλαμβάνονται στην Γερμανία που  θεωρήθηκε ότι εισήλθαν αρχικά στην Ευρώπη από την χώρα μας.

Η είδηση που ακολουθεί αποτελεί πλέον ρουτίνα. “Από την Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος συνελήφθη  σε νησί του Βορείου Αιγαίου αστυνομικός (αρχιφύλακας) και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διευκόλυνση εξόδου αλλοδαπών από τη χώρα, καθώς και παραβάσεις των νομοθεσιών για τα “όπλα”, “την οπλοφορία – χρήση πυροβόλων όπλων από αστυνομικούς” και “τις φωτοβολίδες και τα αθύρματα”. Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου της ΕΛΑΣ, η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε ύστερα από καταγγελία αλλοδαπού, σχετικά με τη δράση οργανωμένου κυκλώματος προμήθειας πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων και διακίνησης παράτυπων αλλοδαπών, με τη συμμετοχή και αστυνομικού. Ο συλληφθείς αστυνομικός προσδιορίστηκε ως εμπλεκόμενος στην υπόθεση καθώς κατά τη διάρκεια της έρευνας αναγνωρίστηκε από τον καταγγέλλοντα αλλοδαπό”.

Οι Μουσουλμάνοι έποικοι που εισβάλουν μαζικά στην χώρα μας, ύστερα από μια περίοδο φιλοξενίας σε hot spots και αφού “λιαστούν” στην πλατεία Ομονοίας της Αθήνας και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ( σύμφωνα και με τα λεγόμενα της Τασίας), θα παραμείνουν μόνιμα στη χώρα μας, υλοποιώντας τη γνωστή ρήση του Τουργούτ Οζάλ ο οποίος αποκάλυψε πως “δεν χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο με τους Έλληνες, αφού αρκεί να τους στείλουμε μερικά εκατομμύρια Μουσουλμάνους και να τελειώνουμε μαζί τους”.

Στο “θεάρεστο” αυτό έργο, συμφωνούν ο κύριοςΤζώρτζ Σόρος, όλοι οι νεοταξίτες και οι αριστεροφιλάνθρωποι. Αν τώρα εμείς επιμείνουμε πολύ στο ίδιο θέμα γιατί θέλουμε η Ελλάδα να παραμείνει στους Έλληνες, έ τότε είμαστε ακροδεξιοί, φασίστες και ρατσιστές !

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.