Αυτή την Δευτέρα 26 Οκτωβρίου στις 5,30μμ. το απόγευμα, βρισκόμαστε όλοι έξω απο την Ιταλική πρεσβεία ( Σέκερη 2 Κολωνάκι, απέναντι απο την Βουλή), για να συμπαρασταθούμε στην αντισυστημική Ιταλική κυβέρνηση και τη μάχη του Ιταλικού λαού ενάντια στην οικονομική κατάληψη της Ευρώπης από το 4ο Ράϊχ της Γερμανίας.

Η μάχη των αδερφών μας Ιταλών είναι και δική μας.Ο αγώνας τους είναι και δικός μας. Το αποτέλεσμα της μάχης αυτής θα είναι καθοριστικό και για την δική μας απελευθέρωση από τη σύγχρονη “βελούδινη” οικονομική γερμανική κατοχή.

Η επιβίωση της πατρίδας μας εξαρτάται από τον αγώνα αυτό που θα κορυφωθεί με την επερχόμενη ανατροπή του ευρωσυστημικού γερμανικού κατεστημένου στις ευρωεκλογές του Μαϊου 2019. Η παρουσία μας στην συγκέντρωση της Δευτέρας και η συσπείρωση με τον Ματέο Σαλβίνι μπροστά, έχει αποφασιστική σημασία για την ύπαρξή μας. Να είμαστε εκεί.

Η σύγκρουση της Ιταλικής κυβέρνησης με το Βερολίνο κορυφώνεται. Μετά και την τελευταία απόρριψη του ιταλικού προϋπολογισμού και τις απειλές του ευρωϊετρατείου, ο αντισυστημικός μεγάλος Ευρωπαίος ηγέτης και πατριώτης  Ματέο Σαλβίνι, μας κάλεσε σε συμπαράσταση με το μήνυμα :

“Se voi ci siete,io ci sono

«Εάν εσείς βρίσκεστε εκεί, εγω είμαι εδώ» !
Δηλαδή, εάν είστε μαζί μου, εγώ προχωράω !!!!

Ναι είμαστε με τον Ματέο. Και ο Ματέο είναι με την πατρίδα του και με κάθε πατρίδα, ενάντια στο υπερεθνικό τέρας της παγκοσμιοποίησης και της Ευρώπης της Γερμανίας που επιδιώκει την εξόντωσή των λαών και των πατρίδων.

Ο Ματέο σαλβίνι είναι κοντά στον ελληνικό και στον κυπριακό λαό όπως το έχει ήδη δείξει με τις τοποθετήσεις του ενάντια στην Τουρκία, υπέρ της Κύπρου και της Ελλάδας. Και εμείς οφείλουμε να το ανταποδώσουμε.Ο αγώνας του είναι και δικός μας αγώνας. Θα είμαστε δίπλα του. Θα είμαστε εκεί. 

 

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.