Η γυναίκα που κατάστρεψε και ανασκολόπησε τη χώρα μας,την μετέτρεψε σε ένα απέραντο φτωχοκομείο, αποθήκη εποίκων Μουσουλμάνω, υποπόδιο του 4ου Ράϊχ, έχει το θράσος να δηλώνει με την ευκαιρία της εδώ επίσκεψής της ότι, “Η Ελλάδα μπορεί να βασίζεται στη Γερμανία”. Μόνο εμετική  αποστροφή μπορεί να δημιουργούν τέτοιες στρεψόδικες υποκριτικές δηλώσεις που απευθύνονται σε ψεκασμένους κρετίνους.

Κα Αγκέλα Δωροθέα Μέρκελ, αν έχουμε τέτοιους φίλους όπως εσείς, προφανώς δεν έχουμε ανάγκη απο εχθρούς.” Go Home Mrs Merkel and don’ t come back again. And take your Germanotsoliades with you”

Ολόκληρη η δήλωση της Άνγκελα Μέρκελ έχει ως εξής:

«Προσβλέπω με χαρά στην επίσκεψή μου στην Αθήνα την Πέμπτη και την Παρασκευή, σε καλές συνομιλίες και ενδιαφέρουσες συναντήσεις. Η Ελλάδα και η Γερμανία έχουν στενούς δεσμούς τόσο μέσω πλήθους διμερών σχέσεων όσο και ως εταίροι στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ.Γνωρίζω ότι τα τελευταία χρόνια ήταν πολύ δύσκολα για πολύ κόσμο στην Ελλάδα. Η Ευρώπη έδειξε με τα τρία προγράμματα βοήθειας την αλληλεγγύη της και στήριξε την Ελλάδα στη μεταρρυθμιστική της πορεία προς τη δημοσιονομική και οικονομική σταθερότητα.

Πρόκειται αναμφίβολα για μια δύσκολη πορεία. Ωστόσο με την ολοκλήρωση του τρίτου προγράμματος προσαρμογής τον περασμένο χρόνο η Ελλάδα έχει σημειώσει μεγάλη πρόοδο. Αυτό θα έπρεπε να αποτελέσει κίνητρο για το μέλλον. Εδώ θα ήθελα να διαβεβαιώσω ότι η Ελλάδα στην πορεία της αυτή μπορεί να συνεχίσει να βασίζεται στην εταιρική σχέση και στη φιλία της με τη Γερμανία».

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.