Μέγα πλήθος, μέγα πάθος και “αριστερό” αστυνομικό κράτος, αυτή είναι απτή εικόνα από το μεγαλειώδες συλαλλητήριο στην καρδιά της Αθήνας για την απαράδεκτη έως προδοτική συμφωνία των Πρεσπών.Την ειρηνική συνάθροιση εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων πολιτών, αμαύρωσαν επεισόδια ως είθισται. Η “αριστερή” αστυνομία ψέκασε με απλοχεριά τους συγκεντρωμένους και σε αρκετά σημεία σημειώθηκαν θλιβερές βιαιοπραγίες.

Το τραγικό του όλου θέματος είναι ότι, σήμερα τις εντολές για την αντιμετώπιση των διαδηλωτών, δίνει μια κυβέρνηση που αποτελείται από στελέχη που πρωτοστατούσαν στο πρόσφατο παρελθόν σε ακραίες επιθετικές συμπεριφορές ενάντια στο “δεξιό” αστυνομικό κράτος. Και τώρα, αυτά τα ίδια στελέχη βρίσκονται από την πλευρά της εξουσίας. Η “αριστερή” εξουσία, είναι το ίδιο ή και περισσότερο σκληρή κατά περίπτωση και όπου επιλέγει, απεναντι σε διαδηλωτές που δεν συμμπαθεί, την ίδια ώρα που “μπαχαλάκιδες” ή και κοινοί εγκληματίες, έχουν ελέυθερο περδίο δράσης.

Φυσικά δεν είναι η αστυνομικοί υπόλογοι για όλα αυτά, αλλά εκείνοι που δίνουν τις εντολές. Πίσω απο αυτούς που δίνουν τις εντολές βρίσκονται ποιο υψηλά ιστάμενοι,οι ξένες κατοχικές δυνάμεις που έχουν στην πραγματικότητα αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας, ορίζοντας τις εκάστοτε εδώ μαριονέτες τους για να να επιβάλουν τις δικές τους επιλογές και συμφέροντα.

Την Μακεδονία και την Ελλάδα όλη δεν την ξεπουλούν οι Έλληνες αστυνομικοί, αλλά το κατοχικό καθεστώς, οι Γερμανοί και οι Νέα Τάξη Πραγμάτων, με τους εδώ Φαναριώτες και Ναινάικους τους.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.