Όσο και αν ακούγεται απίστευτο, ο Χίτλερ προγραμμάτιζε πριν από 80 χρόνια την ανεξαρτησία της Μακεδονίας. Αυτό αποκαλύπτεται από το φοβερό έγγραφο-ντοκουμέντο που παραθέτουμε εδώ από το βιβλίο του Μιχάλη Κάχρη :“H Ευρωπαικη Ενωση της Γερμανιας του 4ου Ραιχ”.

Το έγγραφο απευθυνόταν προς το Γερμανικό Προξενείο στην Σόφια της Βουλγαρίας, που ως σύμμαχος του 3ο Ράϊχ στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, είχε καταλάβει την Ανατολική Μακεδονία και Δυτική Θράκη. Στο έγγραφο αυτό,ο Φυρερ δηλώνει απερίφραστα οτι, η ανεξαρτησία της Μακεδονίας πρέπει να γίνει χωρίς καθυστέρηση.

To έγγραφο αναφέρει σχετικά:

Για τον Προξενο.

”Ο Φυρερ σήμερα αποφάσισε οτι η κήρυξη της αυτονομίας της Μακεδονίας,πρέπει να γίνει τώρα χωρίς καμμιά περαιτέρω καθυστέρηση.Ο Υπουργός Εξωτερικών σας καλεί λοιπόν,για άλλη μια φορά να αναφέρετε το θέμα ανεξάρτητα απο τις ανησυχίες σας αναφέροντας παράλληλα ποιος απο εσάς είναι ο υπεύθυνος για την διεξαγωγή αυτης της δράσης και την επιτροπή η οποία θα αναλάβει την διακήρυξη της ανεξαρτησίας της Μακεδονίας”.

 

 

Αυτό που δεν πέτυχε ο Χίτλερ του 3ο Ράϊχ, το πέτυχε το 4ο Ράϊχ πολλές δεκαετίες μετά. Και σήμερα, αυτή τη δόλια μεθόδευση, την επιβραβέυει και η “αριστερή” κυβέρνηση με την συμφωνία των Πρεσπών.

 

 

 

1 COMMENT

 1. Ο Τόπος μας (το σταυροδρόμι) βρισκόταν πάντοτε στο μάτι των ηπειρωτικών ισχυρών για πρόσβαση στο Αιγαίο/Μεσόγειο.
  Είτε με τον πανσλαβισμό της Ρωσίας, είτε με τα παιχνίδια των Αψβούργων και μετά των Γερμανών (φίλων παραδοσιακών των Τούρκων).
  Η ιστορική σύμπτωση των συμφερόντων μας με τα αγγλικά, διατηρούσε μια γραμμή άμυνας στον βόρειο χώρο.
  Η προσάρτησή μας στην γερμανοκρατούμενη ευρώπη πάση θυσία… μετά την πτώση του τείχους και την αναθεώρηση της προνοιακής τακτικής στην βαλκανική σκακιέρα -με στόχο την Ρωσία τώρα- θα είχε αυτόματες συνέπειες επί ΠΑΝΤΟΣ, και όχι μόνον επί των οικονομικών που συζητούμε πρακτικά και αποδεικτικά.
  Είναι μεγάλο το “λούκι” που μας έβαλε μέσα το προσωπικό της χώρας, με απίθανες συνέπειες.
  Η οικονομικά καλοσχεδιασμένη αποδιάρθρωση της χώρας, υπήρξε το “χαλί” για να περνούν εκπληκτικά θέματα σε έναν λαό που έχει ως πρώτο ζητούμενο -πλέον- τον επιούσιο.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.