Η εισαγγελία θα χειριστεί τις καταγγελίες του ανεξάρτητου βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου σε βάρος του Πάνου Καμμένου, σύμφωνα με τις οποίες, φέρεται να τον πίεζε (εκβιαστικά όπως ισχυρίζεται) να επιστρέψει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ ώστε να μην διαλυθεί μετά την παραίτηση του βουλευτή Παπαχριστόπουλου.

Η αστυνομία διαβίβασε στον Ευαγ. Ιωαννίδη την ένορκη κατάθεση που νωρίτερα έδωσε στη ΓΑΔΑ ο κ. Νικολόπουλος (επέχει θέση μήνυσης) και στην οποία φέρεται να καταγγέλλει τον Πάνο Καμμένο ότι “τον πιέζει και τον εκβιάζει” για να επιστρέψει στους ΑΝΕΛ ώστε να μη χαθεί η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος.

Ο κ. Νικολόπουλος, σύμφωνα με πληροφορίες, επικαλείται στην κατάθεσή του γραπτά μηνύματα που όπως λέει έλαβε σήμερα στο κινητό του τηλέφωνο από τον Πάνο Καμμένο και στα οποία, όπως φέρεται να κατέθεσε ο ανεξάρτητος βουλευτής, τον εκβιάζει, επιχειρώντας να τον συνδέσει με ιστοσελίδες, γράφοντας του ότι “από τα σάιτ που έχεις από το γραφείο σου, θα σου κόψω τις κρατικές διαφημίσεις” κι ότι ” θα τα πούμε το απόγευμα” εννοώντας ότι θα τον διαπομπεύσει από το βήμα της Βουλής.

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών θα μελετήσει τα καταγγελλόμενα και θα αποφασίσει ποιες θα είναι οι περαιτέρω ενέργειες.

Με “φωτογραφία” των μηνυμάτων προς Νικολόπουλο απαντούν οι ΑΝΕΛ

Για “γελοιότητα” και “υποτιθέμενο εκβιασμό” κάνουν λόγο, σε απάντησή τους στις αιτιάσεις Νικολόπουλου, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.

Παράλληλα, έδωσαν στη δημοσιότητα φωτογραφία του διαλόγου μέσω SMS μεταξύ του κ. Καμμένου και του βουλευτή Αχαΐας.

Νωρίτερα, κυκλοφορούσε ευρέως σενάριο για τη διατήρηση της ΚΟ από τον Πάνο Καμμένο, με παράδοση της έδρας από τον Νίκο Νικολόπουλο, που ανακοίνωσε ότι θα κατέλθει ως υποψήφιος δήμαρχος Πατρών, ώστε να καταλάβει την έδρα ο πρώτος επιλαχών στην Αχαΐα με τους ΑΝΕΛ Γιάννης Λαϊνιώτης. Οι πληροφορίες πάντως ήθελαν τον κ. Νικολόπουλο να απορρίπτει το συγκεκριμένο σενάριο, παρά τις πιέσεις.

Πηγή: antinews

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.