Τη γη κάτω από τα πόδια τους έχουν χάσει στο ΚΙΝ.ΑΛ. από τις βόμβες Τσουκάτου για τις μίζες της Siemens που μπήκαν στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ. «Ουδέν σχόλιο» λέει η Χαριλάου Τρικούπη για όσα ανέφερε ο πρώην «στρατηγός» του Κώστα Σημίτη, ενώ ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝ.ΑΛ. Παύλος Χρηστίδης με εμφανή αμηχανία αρκέστηκε να αναφέρει ότι «η εκκρεμούσα δικαστική διαδικασία βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο και δεν θα παρέμβουμε».

Είναι κάτι παραπάνω από προφανές ότι στο σημερινό ΚΙΝ.ΑΛ. (πρώην ΠΑΣΟΚ) έχουν καταπιεί τη γλώσσα τους για τα αίσχη της περιόδου Σημίτη, ο οποίος κάνει τον “Κινέζο”, μια ιδιότητα που του ταιριάζει. Εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι ο Θόδωρος Τσουκάτος αποκάλυψε ότι δεν ήταν μόνο το 1.000.000 μάρκα που μπήκαν στα ταμεία του “Κινέζου” από τα «μαύρα» ταμεία της γερμανικής εταιρίας, αλλά το ασύλληπτα πολλαπλάσιο ποσό των 16 δισεκατομμυρίων δραχμών, από διάφορες εταιρίες!

Ως συνήθως, ο Κώστας Σημίτης παραμένει άφωνος κάνοντας όπως συνηθίζει τον… Κινέζο, παρά το γεγονός ότι ο Θόδωρος Τσουκάτος ανέφερε ότι «δεν υπάρχει αρχηγός κόμματος που δεν γνώριζε ότι υπάρχουν ιδιωτικές χρηματοδοτήσεις».

Ομως ο Θόδωρος Τσουκάτος δεν σταμάτησε εκεί, αλλά «έδωσε στεγνά» και τη μετά τον Κ. Σημίτη ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, την υποκρισία και τη συνενοχή της, καθώς στο δικαστήριο κατέθεσε έγγραφα με προσωπικές επιστολές του Γιάννη Ραγκούση στην τριετία 2008-2010, οι οποίοι ζητούσαν από τον Θόδωρο Τσουκάτο να τακτοποιήσει τη συνδρομή του για να ξαναγίνει μέλος του κόμματος, ενώ του είχαν αποστείλει και την κάρτα μέλους!

Σκληρή επίθεση στην πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, τονίζοντας ότι «ούτε ένα συγγνώμη από τη Φώφη Γεννηματά για το “πάρτι” της διαφθοράς».

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.