ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το Lay-out σας προσκαλεί στο σπίτι του πασίγνωστου Τούρκου ηθοποιού Burak Hakki

Ελληνική παραγωγή στην Κωνσταντινούπολη

ELE1

Επιμέλεια: Λαμπρινή Μπράμη

Τα γυρίσματα της νέας  παραγωγής με κόνσεπτ την προσωπική ζωή των διασήμων ηθοποιών της γείτονας χώρας, ξεκινήσαν.

Στο πρώτο επεισόδιο η ελληνίδα παρουσίαστρια Ελεωνόρα Αργύρη μας παρουσιάζει την ζωή και την οικογένεια του γνωστού και πολυαγαπημένου ηθοποιού Burak Hakki, γνωστό μέσα από την τούρκικη τηλεοπτική σειρά ’’Kismet’’ και της ΄΄Κizim Nerede’’, που είδη εχει αρχίσει η  προβολή του trailer από τον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

ELE2

 

Το καλωσόρισμα ήταν τόσο θερμό από τις τουρκικές παραγωγές όσο και από όλο το επιτελείο των ηθοποιών. Iδιαίτερη εντύπωση, προκάλεσε η απλότητα και η ευγένεια του ηθοποιού, καθώς σε όλο το φάσμα των γυρισμάτων, ήταν τόσο εξυπηρετικός, όπου έφτασε και στο σημείο να μαγειρέψει για όλο το συνεργείο.

ELE3

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που ο ηθοποιός άνοιξε τις πόρτες του σπιτιού του σε κοινό θέαμα. Ο αριθμός των επεισοδιών θα ξεπεράσει τα 30  σε σύνολο καθώς το πλήθος των ηθοποιών που θα συμμετέχουν, έχει ήδη προσπεράσει τις προσδοκίες της παραγωγής. Όσον αφορά την προβολή των επεισοδίων, η παραγωγή βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε συζητήσεις με τηλεπτικούς σταθμούς, καθώς το ενδιαφέρον, για το κλείσιμο της συνεργασίας, έιναι ιδιαίτερα μεγάλο.Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.