Συνεχίζεται ο χορός των καταραμένων της Βουλής η οποία ψηφίζει τυφλά  όλες τις μαστιγωτικές Βερολινέζικες ντιρεκτίβες. Οι  βουλευτές- κολοτούμπες των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ψηφίζουν νέες φοροκαταιγίδες, κούρεμα συντάξεων, μισθών, δημοσίων δαπανών για έτσι ορίζει η Αγία Τριάς του “Πάση Θυσία Ευρώ”. Από κοντά και η αξιωματική αντιπολίτευση και τα υπόλοιπα συστημικά αποκόμματα του κατοχικού καθεστώτος που διαμαρτύρονται για τα μάτια του κόσμου, αλλά στην πραγματικότητα προσκυνούν την ίδια Αγία Τριάδα.
Απολιθωμένοι Έλληνες πολίτες απο την πολυθρόνα της τηλεόρασης παρακολουθούν ξέπνεοι όλα τα τερατωδώς απίθανα που συντελούνται από μια δήθεν αριστερή κυβέρνηση, η οποία εκλέχτηκε με το σύνθημα ότι θα σκίσει τα μνημόνια. Και ότι θα “κρατάει το ζουρνά και οι δανειστές θα χορεύουν πεντοζάλι”. Από μια κυβέρνηση που “έπεσε στα τέσσερα”, μια προσφιλής φράση στελεχών της που την  ανέφεραν παλαιότερα για να απεικονίσουν τη σχετική στάση των κυβερνώντων προκατόχων τους. Οι οποίοι προκάτοχοι όταν διαθεχθούν τους σημερινούς κατόχους των καρεκλών, θα κάνουν τα ίδια και χειρότερα.Θ απε΄σουν και εκείνοι στα τέσσερα προσκυνώντας την ίδια Αγία Τριάδα.
Πρέπει επιτέλους να ξεκαθαρίσουμε ορισμένα πράγματα .Όσοι προβατοειδείς νεοέλληνες αρέσκονται σ΄αυτό το καταραμένο νόμισμα που έχει καταστρέψει τη χώρα εδώ και οχτώ χρόνια, είναι συνυπεύθυνοι και συνυπόλογοι με την προδοτική Πρώτη Φορά Αριστερά και τον Καμμένο εγκέφαλο του Καμμένου, όπως και με τον ανοιχτομάτη Κούλη και τα άλλα παιδιά του ευρωγενιτσαρικού “κοινοβουλίου” για το έγκλημα που συντελείται.
Αφού θέλεται το ευρώ αδιάβαστοι, φοβισμένοι, τηλεορασόπληκτοι, ψεκασμένοι, να περιμένετε όχι την ανάπτυξη φυσικά αλλά ακόμα χειρότερα που έρχονται. Νέα φοροκαταιγίδα, κούρεμα συντάξεων, πλειστηριασμούς σπιτιών, γενικό ξεπούλημα της χώρας από τους κυβερνώντες Ευρωγενίτσαρους. Για τί αυτά είναι τα προαπαιτούμενα για να ευαρεστηθούν να μας δώσουν οι νταβατζήδες την δόση του ναρκωτικού-ευρώ, αν μας τη δώσουν.  Ως ακραίοι μαζοχιστές αν αρέσκεστε στο μαστιγωτικό ευρώ, το τονίζουμε και πάλι , είστε  προφανώς συνυπεύθυνοι για το ξεούλημα και την κατάντια τη δικήας, τη δική μας και της χώρας μας.