Θεόδωρος Κατσανέβας

Όταν ο πρωθυπουργός της χώρας δηλώνει ανοιχτά ότι, θα λυθεί το δημογραφικό μας πρόβλημα με την ενσωμάτωση των μαζικά εισερχόμενων μεταναστών και αυτό δεν συναντά την σφοδρή αντίδραση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, το μέλλον του Ελληνισμού διαγράφεται πολύ ζοφερό. Αντιπαρέρχονται οι πολιτικοί μας προύχοντες  ότι, οι “εισβολείς” δεν είναι φυσικά πραγματικοί πρόσφυγες αλλά στη συντριπτική τους πλειοψηφία Μουσουλμάνοι οικονομικοί μετανάστες, οι οποίοι  πουθενά στον κόσμο δεν αφομοιώθηκαν από τις τοπικές κοινωνίες. Παντού ‘όπου έγιναν πολυάριθμοι, συγκεντρώθηκαν σε κλειστά γκέτο και ακραία στοιχεία τους ανέπτυξαν εγκληματική συμπεριφορά και τρομοκρατικές δράσεις.

Σε περιπτώσεις χωρών όπως ο Λίβανος, η Βοσνία, κλπ., όταν έγιναν πλειοψηφία, συγκρούστηκαν σκληρά και κατά μέτωπο με τους ντόπιους πληθυσμούς και τελικά πήραν τα ηνία της κυβέρνησης στα χέρια τους. Σε όλο τον κόσμο παντού, δρουν ακραίες Ισλαμιστικές ομάδες που δολοφονούν εν ψυχρώ οπαδούς άλλων θρησκειών και ειδικότερα τους Χριστιανούς και προωθούν το νόμο της Σαρίας και της μπούργκας. Και επιβάλλονται ακόμα και στους δικούς τους μετριοπαθείς ομόθρησκους με την άσκηση ακραίας βίας.

Η Ελλάδα στην εμπροσθοφυλακή της Ισλαμικής εισβολής

Η μεγάλη δημογραφική κατάρρευση του ελληνικού πληθυσμού είναι κυρίως συνέπεια της οικονομικής κρίσης αλλά και της αδιαφορίας της πολιτείας για τη λήψη γενναίων μέτρων για την ενίσχυση της μητρότητας των Ελληνίδων γυναικών. Την ώρα που εισρέουν μαζικά στη χώρα εκατοντάδες χιλιάδες μη αφομοιώσιμοι Μουσουλμάνοι έποικοι, ο ελληνικός πληθυσμός συρρικνώνεται  δραματικά.

Οι Ελληνίδες γυναίκες γεννούν κατά μέσο όρο λίγο παραπάνω από ένα παιδί  όταν οι Μουσουλμάνες γεννούν  5 κατά μέσο όρο. Οι γεννήσεις Ελληνογενών έχουν μειωθεί κατά 20% από το 2008. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια οι θάνατοι Ελλήνων ξεπερνούν κάθε χρόνω κατά περίπου 30.000 τους θανάτους. Την ίδια ώρα αυξάνονται αλματωδώς  οι γεννήσεις παιδιών Μουσουλμάνων. Σε πολλά σχολεία κυρίως στο κέντρο της Αθήνας, τα παιδιά των αλλοδαπών αντιπροσωπεύουν το 60-80% του συνόλου. Το ίδιο συμβαίνει και με πολλούς βρεφονηπιακούς σταθμούς, όπως και στα δημόσια νοσοκομεία που πληρώνουν οι Έλληνες φορολογούμενοι.

Τα τελευταία επτά χρόνια περισσότεροι από 700.000 συμπατριώτες μας έχουν μεταναστεύσει στο εξωτερικό, με το κύμα της μεταναστευτικής φυγής να αυξάνεται συνεχώς, αφού η ανεργία παραμένει σε δυσθεώρητα ύψη, 20% στο σύνολο και 50% για τους νέους.Η Ελλάδα κατέχει το υψηλότερο ποσοστό ανεργίας στην Ευρώπη και δεν υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι αυτή η εικόνα θα ανατραπεί στο προβλεπτό μέλλον. Οι περισσότεροι που φεύγουν από τη χώρα μας είναι νέοι σε αναπαραγωγική ηλικία και αν δεν αλλάξουν τα εδώ οικονομικά δεδομένα, είναι απίθανο να γυρίσουν πίσω. Για όλα αυτά η Ελλάδα βρίσκεται στην εμπροσθοφυλακή αυτής της Ισλαμικής εισβολής.

Η Ελλάδα γερνάει και κινδυνεύει να χαθεί

Η Ελλάδα γερνάει και αλλοιώνεται με γοργό ρυθμό η εθνολογική της σύνθεση.Μεταβαλλόμαστε με γοργό ρυθμό σε χώρα γερόντων και οι Έλληνες υποκαθίστανται από Μουσουλμάνους εποίκους. Όπως πορεύονται τα πράγματα σήμερα, με τη μονιμοποίηση του οικονομικού αδιέξοδου, τη δημογραφική συρρίκνωση της χώρας, την ορμητική μετανάστευση Ελλήνων στο εξωτερικό και τη μαζική εισβολή μη αφομοιώσιμων μουσουλμάνων εποίκων, η χώρα έχει προδιαγραφεί να τερματίσει την ιστορική  της διαδρομή των 3.000 χρόνων στα επόμενα 20-40 χρόνια. Οι επόμενες γενιές των παιδιών μας, δε θα  έχουν θέση στον ήλιο αυτής της όμορφης πατρίδας που μας κληρονόμησαν οι πρόγονοί μας.

Το τραγικό του θέματος είναι ότι, θα είμαστε το πρώτο έθνος στην ιστορία της ανθρωπότητας που θα χάσει την ιστορική του πατρίδα και θα εξαφανιστεί, χωρίς πολεμικές συγκρούσεις και εισβολές κατακτητών με βίαια μέσα. Η Ισλαμοποίηση  της χώρας μας κυοφορείται σταδιακά από τη μαζική εισβολή. Ο πονηρός «ανθρωπισμός» της δεξιάς παγκοσμιοποίησης και της ροζέ ψευτοαριστεράς, σε συνδυασμό με τον εγκλωβισμό του ζαλισμένου πλήθους στη μέγκενη των εξωνημένων κεντρικών ΜΜΕ,  είναι το εύφορο έδαφος όπου καλλιεργείται και μεγαλώνει το δέντρο της προδοσίας και του αφανισμού μας.

Είναι τουλάχιστον αστείοι οι ισχυρισμοί της δήθεν αριστερής πολιτικής ορθότητας της Νέας Τάξης, για αναίτια Ισλαμοφοβία, ρατσιστικές και ακροδεξιές θέσεις αυτών που επιμένουν να προασπίζουν το σπίτι τους και την πατρίδα τους. Ο κόσμος έχει αρχίσει να καταλαβαίνει  και ξεσηκώνεται σε όλη την Ευρώπη και στην Ελλάδα.

Τι κάνουμε

Ελλάς τέλος λοιπόν; Όχι. Είναι χρέος μας να προασπίσουμε την πατρίδα μας με απαλλαγή από τους σημερινά ευρωμνημονιακά κόμματα που διαχειρίζονται τη χώρα για λογαριασμό των ξένων επιβουλέων. Όπως και από τους διάφορους “σωτήρες” που προωθούνται συστηματικά από το συστημικό κατεστημένο ως συμπλήρωμα του κεντρικού σχεδίου της Νέας Τάξης.

Μέχρι να γίνει αυτό, ένα πρώτο βήμα είναι οι νοήμονες πολίτες να κλείσουν την τηλεόραση. Να μη βλέπουν ή ακούν ειδήσεις και σχόλια από τους σύγχρονους Πραιτοριανούς των συστημικών ΜΜΕ που έχουν υποκαταστήσει τα ερπυστριοφόρα και τη Γκεστάπο του παρελθόντος και κάνουν καλύτερα τη δουλειά του κατοχικού καθεστώτος. Να αντιπαλεύουν τα ψέματα και τις φοβίες που σερβίρουν τα κατοχικά ΜΜΕ.

Να δώσουν τη μάχη για να πειστεί η μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών ότι, πρέπει να δοθεί τέλος στη γερμανική  ευρωκατοχή, όπως και στην εισβολή και την Ισλαμοποίηση της χώρας.Αντί να καταριόμαστε το σκοτάδι να ανάψουμε ένα κερί. Να βγούμε απ’ το κλουβί και να ξαναχτίσουμε την πατρίδα από την αρχή.Οι εκλογές είναι κοντά. Και αλίμονο σε αυτούς που θα ψηφίσουν τα ίδια συστημικά κόμματα που με την πολιτική τους στάση οδηγούν την Ελλάδα στο τέλος της.

6 COMMENTS

 1. Θεόδωρε.
  Χωρίς καμμία διάθεση κολακείας σου υπογραμμίζω ότι από το όλο πολιτικό Γνωστό φάσμα είσαι μοναδική περίπτωση κοινής λογικής και αντίστασης.
  Κρυμμένοι οι πάντες.
  Και στα γράφει αυτά κάποιος που πριν 30-40 χρόνια θα μπορούσε να ήταν θερμός πολιτικός σου αντίπαλος.
  Όμως είναι τελείως ασύγκριτες οι τότε εποχές με τις νυν.
  Τελείως διαφορετικές οι επιπτώσεις πρόσκαιρων πειραματισμών.
  Το νόμισμα είναι η ειδοποιός διαφορά, και όσοι δεν το αντιλαμβάνονται παρανοούν τους ελιγμούς που μπορεί να κάνει μια κοινωνική πολιτική χωρίς να βλάψει θεμελιωδώς την χώρα.
  Ας είναι..
  Το μεταναστευτικό δεν έχει σχεση μόνο με τον εποικισμό.
  Αλλά και με το ότι δεν υπάρχει θετικά σχέδιο παραγωγικό στην χώρα για να βοηθήσει (ίσως) ένα μετρημένο μεταναστευτικό την πραγματική οικονομία.
  Είναι όλα λάθος.

 2. Τα λες πολύ σωστά. Και σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.Πάντως η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία. Και η ανατροπή φαίνεται αδύνατη στην αρχή πριν να γίνει πράξη ( Μαντέλα). Στείλε μας κείμενά σου να τα δημοσιεύσουμε

 3. Οι “εισβολείς” αυτοί φυσικά και δεν είναι πραγματικοί πρόσφυγες, αλλά λαθραία εισερχόμενοι οικονομικοί μετανάστες, μιας και απαγορεύεται η λέξη “λαθρομετανάστες”.

  Ο κάθε εισβολέας, ο κάθε παρανόμως εισερχόμενος, δε θεωρείται πρόσφυγας …όπου γης.
  Σύμφωνα με τον ΟΗΕ, πρόσφυγας θεωρείται κάποιος μόνο σε γειτονική ασφαλής χώρα, αλλού είναι μετανάστης. Στην Ελλάδα, αφού όλοι αυτοί λαθραία εισήλθαν, ακόμα και αν είναι από τη Συρία (που μόνο το 5% είναι πλέον) είναι λαθραία εισερχόμενοι μετανάστες και άρα λαθρομετανάστες.

  Και αυτό ακριβώς είναι το θέμα. Είναι πρόσφυγες σε γειτονική ασφαλή χώρα, επειδή υποτίθεται ότι αυτοί θα επιστρέψουν στην πατρίδα τους μόλις τερματιστεί η αιτία που τον ανάγκασε να γίνουν πρόσφυγας.
  Οπουδήποτε αλλού είναι μετανάστες και αφού …έχασαν τα χαρτιά τους, τα έγγραφα τους (αλλά όχι το κινητό τους τηλέφωνο), είναι, όπως έγραψα, λαθρομετανάστες.
  Λαθρομετανάστες, καθραία εισερχόμενοι μετανάστες, λαθραίοι μετανάστες και όχι …λαθραίοι άνθρωποι, όπως μας λένε οι αριστεροί …ειδήμονες.
  Όταν κάποιος χωρίς εισιτήριο εισέρχεται σε ένα ΜΜΜ, εισέρχεται λαθραία, επιβαίνει λαθραία, άρα είναι λαθρεπιβάτης. Παρομοίως όταν κάποιος κυνηγάει λαθραία, είναι λαθροκυνηγός, λαθροθήρας.

  Ο νόμος μας ορίζει ότι όποιος εισβάλει παράνομα στη χώρα μας πρέπει να συλλαμβάνεται και να απελαύνεται άμεσα.
  Εμείς τι κάνουμε; Τους ταΐζουμε και τους δίνουμε σπίτια, τώρα τους δίνουμε και χρήματα, ενώ δεν έχουμε να φάμε και να μείνουμε μόνοι μας.
  Για ποιον λόγο; Επειδή είμαστε άνθρωποι; Επειδή είμαστε …ανθρωπιστές;
  Ε λοιπόν ανθρωπιστές μου (ψευτοανθρωπιστές θα έλεγα), θα σας πω εγώ τη λύση, θα σας πω τι μπορούμε να κάνουμε για να παραμείνουμε άνθρωποι, ανθρωπιστές, ότι θέλετε, αλλά να είμαστε και νόμιμοι.
  Απέλαση όλων όσων εισήλθαν παράνομα στην Ελλάδα και την οποιαδήποτε βοήθεια μπορούμε και θέλουμε να προσφέρουμε να τη δίνουμε στη χώρα τους, με ρητή εντολή η βοήθεια αυτή να μεταβιβάζεται σε αυτούς.
  Ειδάλλως, να έρθουμε σε συμφωνία με τους συμμάχους μας και ας τους πάρουν αυτοί, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Δημοκρατικά και δίκαια.

  Παράνομους εισβολείς δεν μπορούμε να νομιμοποιήσουμε, δεν μπορούμε να μονιμοποιήσουμε στη χώρα μας. Και μάλιστα δεν μπορούμε να δεχτούμε μουσουλμάνους εισβολείς σε μια χριστιανική χώρα, δεν γίνεται, δε θέλουμε να εξισλαμιστούμε.
  Οι πρόγονοί μας εναντιώθηκαν 400 χρόνια στην προσπάθεια ισλαμοποίησης της Ελλάδος, μην το κάνουμε εμείς τώρα στο όνομα του “ανθρωπισμού”.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.