Για υπόνοια ενδεχόμενης διαμαρτυρίας  ( ! ) συνέλαβαν τη νομικό και δημοσιογράφο Γεωργία Μπιτάκου και την μετέφεραν στην ΓΑΔΑ. Η σύλληψη της γνωστής αγωνίστριας έγινε πριν από λίγη ώρα έξω από το θέατρο «Κιβωτός» όπου πραγματοποιείτο εκδήλωση με ομιλητή τον πρωθυπουργό Α.Τσίπρα

Χωρίς να υπάρχει κάποια συγκεκριμένη ενέργεια από ομάδα πολιτών που ήταν συγκεντρωμένη έξω από το θέατρο, η ΕΛΑΣ, όπως συνηθίζει το τελευταίο διάστημα, προχώρησε σε «προληπτικές» προσαγωγές αριθμού πολιτών, με την υπόνοια της ενδεχόμενης διαμαρτυρίας(!) ανάμεσά τους και η Γ.Μπιτάκου.

Όπως έγινε γνωστό η δημοσιογράφος, η οποία είναι στοχοποιημένη από την Ασφάλεια της ΠΦΑ,  βρισκόταν σε καφέ της περιοχής και οπλισμένοι άνδρες της ΟΠΚΕ την έσυραν έξω από το κατάστημα και τη συνέλαβαν χωρίς καμία δικαιολογία!

2 COMMENTS

  1. Γιατί, μήπως επίσης κάπνιζε; Δικαίωμά της θα ήταν και τα δύο. Αυτές οι συνήθειες της ΕΛ.ΑΣ. δεν μου πρόσκεινται πέρα από το κάπνισμα που υπάρχει χωρίς και να συμφέρει. Κάτι μου μυρίζει που υπάρχουν όμως και τα δύο χωρίς ένα να γίνεται αντί για το άλλο.

  2. Γιατί, κάπνιζε; Ο,τι άλλο κι αν έκανε θα ήταν το ίδιο τότε χωρίς την παρούσα αιτία. Εσύ να δεις τι άλλο κάνεις πες για να καταλάβεις αν ήταν κάτι αντί για κάτι άλλο. Διαθέτει κίνηση πρόσφατα η δουλειά με όλους τους οποίους συμπεριλαμβάνει η σκοπιά της εργασίας όταν ήταν επίσης οι Έλληνες διαλέγοντας τις δραστηριότητες με τις ενέργειές τους.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.