Ο Αλέξης Τσίπρας απηύθυνε κάλεσμα συμπόρευσης μαζί του σε διάφορους σκόρπιους πολιτικούς και πολιτικάντηδες του επιλεγόμενου κεντροαριστερού χώρου. Ανταποκρίθηκαν οι συνήθεις ύποπτοι γυρολόγοι και καρεκλολάγνοι. Ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος διέλυσε τη ΔΗΜΑΡ και πήγε. Πήγε και ο Γιάννης Ραγκούσης που ο Γιώργος Παπανδρέου τον έκανε σε μια νύχτα από Δήμαρχο υπερυπουγό και αργότερα ήθελε να του πάρει τη θέση και να γίνει Βεζύρης στη θέση του Βεζύρη. Σπουδαίο παιδί με ήθος.

Πήγε και ο πρωταθλητής της γυρολογίας Μπίστης ή Μπήχτης Επίσης ο νεαρός Πέτρος Κόκκαλης επειδή λέει ο παππούς του ήταν αριστερός, ανεξάρτητα αν ο πατέρας του υπήρξε ο Πρύτανης της μίζας της διαπλοκής και του κρατικοδίαιτου πλούτου. Πήγε και ο Γιάννης Χατζηθεοδοσίους, ο Κώστας Παϊπουτλίδης και ντροπή τους. Και η Λούκα Κατσέλη για να αποδείξει πόσο δίκιο είχε ο αείμνηστος σύντροφός της Μάκης Αρσένης όταν έλεγε ότι ο “σοσιαλισμός και το κεφάλαιο δεν μπορεί να κοιμούνται στο ίδιο κρεβάτ騔. Γιατί ως γνωστόν, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κατά του κεφαλαίου, των πλουσίων, της Νέας Τάξης και των Γερμανών.  

Αλλά το κλου όλων των προσχωρήσεων ήταν η προσχώρηση του Στέφανου Τζουμάκα για τον οποίο δεν χρειάζεται παρά να αναφωνήσουμε “Γειά σου Τζουμάκα ΠΑΣΟΚε “σοσιαλιστή”

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.