Η φοβερή πυρκαγιά στην Παναγία των Παρισίων δεν μπορεί να ήταν τυχαία. Είτε προέρχεται από τρομοκρατική ενέργεια,είτε οφείλεται σε αμέλεια, πράγμα μάλλον απίθανο, η καταστροφή αυτού του κορυφαίου εμβληματικού συμβόλου του Ευρωπαϊκού πολιτισμού που σημαντικό μέρος του συναποτελεί η Χριστιανική παράδοση με τα θετικά και τα αρνητικά της, προδικάζει σημειολογικά το τέλος της Ευρώπης όπως την ξέραμε και την μετατροπή της σε Ευράμπια.

Ένας πολιτισμός που χάνει τις αξίες του είναι καταδικασμένος να εξαφανιστεί. Η επερχόμενη Ισλαμοποίηση της Ελλάδας και της Ευρώπης, αν και εφ’ όσον η σημερινή πορεία της εισβολής Μουσουλμάνων εποίκων δεν ανατραπεί πλήρως,θα αφανίσει τον Ευρωπαϊκό πολιτισμό όπως τον ξέραμε μέχρι σήμερα.

Το βέβαιο είναι ότι, θα επιβάλει την θεοκρατική αντίληψη που πρεσβεύει η επιθετική Μουσουλμανική θρησκεία, την επιβολή της Σαρίας τη μαντίλα, την μπούργκα, τον απόλυτο ευτελισμό της γυναίκας σε είδος δεύτερης κατηγορίας,  την καταστροφή εκκλησιών, τον βίαιο εκμουσουλμανισμό, την απαγόρευση της ομοφυλοφιλίας, την ανοχή στην παιδεραστία, τον γονέα 1 και γονέα 2 κλπ. Και φυσικά θα καταργήσει δια ροπάλου, όλα τα σχετικά της σύγχρονης πολιτικής ορθότητας που επιβάλει η η Νέα Τάξη Πραγμάτων, η παγκοσμιοποίηση,  και η νεοταξίτικη Ευρωπαϊκή Ένωση 

Με βάση τα παραπάνω, σε διπλανή στήλη, παραθέτουμε για άλλη μια φορά,τη  σχετική χειμαρρώδη ανάλυση από την Οριάνα Φαλάτσι, της κορυφαίας Ιταλίδας ακτιβίστριας, αριστερής, άθεης ( ! ) δημοσιογράφου και συγγραφέα,  απέναντι στα “αντιρατσιστικά” και αντιχριστιανικά τσιτάτα των ψευτοαριστερών και νεοταξιτών. Όλων αυτών δηλ. που επιχειρούν  να  φιμώσουν όποιον κανονικό, σκεπτόμενο άνθρωπο αντιδρά στην εθνολογική αλλοίωση της Ευρώπης, στον εποικισμό της πατρίδας μας από μη αφομοιώσιμους Μουσουλμάνους, στη δημογραφική της μετάλλαξη και στη μετατροπή της από χώρα σε χώρο,με τελευταίο σταθμό την Ισλαμοποίησή της.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.