Σύμφωνα με πηγές της καθολικής Εκκλησίας στην Γαλλία, οι εμπρηστικές επιθέσεις και οι βανδαλισμοί σε Χριστιανικές εκκλησίες στην Γαλλία από φανατικούς Μουσουλμάνους έχουν πάρει την μορφή χιονοστιβάδας. Μόνο μέσα στους δύο τελευταίους μήνες έχουν καταγραφεί πάνω από 47 επιθέσεις κάθε είδους σε χριστιανικές εκκλησίες.

Σύμφωνα με το παρατηρητήριο κατά των χριστιανών που εδρεύει στη Βιέννη από τις αρχές του έτους έχει σημειωθεί αυξήσω της τάξης του 25% στις επιθέσεις κατά χριστιανικών ναών σε όλη την Ευρώπη σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2018.

Οι επιθέσεις αυτές δείχνουν ότι και η πυρκαγιά στην Παναγία των Παρισίων, δεν μπορεί παρά να προέρχεται από τους ίδιους κύκλους, αναδεικνύοντας έτσι πόσο ανεδαφική είναι η προοπτική της ενσωμάτωσης Μουσουλμάνων μεταναστών στις δυτικές κοινωνίες. Παρ’ όλα αυτά, η “πολιτική ορθότητα” που επιβάλλεται στα ΜΜΕ, οδηγεί στην απόκρυψη ή αποσιώπηση του θέματος, αφού η αποκάλυψη των πραγματικών του διαστάσεων, θα οδηγούσε σε γιγάντωση της δημοτικότητας των πατριωτικών κομμάτων σε όλη την Ευρώπη.

Στη Γερμανία χθες, τουλάχιστον 24 άτομα τραυματίστηκαν, όταν μουσουλμάνος ακτιβιστής  εισέβαλε στην εκκλησία του Αγίου Παύλου στο Μόναχο κατά τη διάρκεια της λειτουργίας και φωνάζοντας τη γνωστή ιαχή “Αλαχού” άρχισε να πετά και  να καίει πυροτεχνήματα.Από τις φλόγες από τα πυροτεχνήματα τραυματίστηκαν τουλάχιστον 24 άτομα που παρακολουθούσαν τη λειτουργία.

Στο μεταξύ στη Σρι Λάνκα αναγνωρίστηκε ο πρώτος εκ των τρομοκρατών εξτρεμιστών μουσουλμάνων που αιματοκύλησαν στην πρωτεύουσα.Πρόκειται για τον Zahran Hashim ο οποίος ανατινάχθηκε φωνάζοντας «Αλαχού» σε ξενοδοχείο στο Κολόμπο σκοτώνοντας κυρίως Αμερικανούς και Βρετανούς τουρίστες. Συνολικά τα θύματα από όλες τις επιθέσεις, οι οποίες στόχευαν Χριστιανούς ανέρχονται στα 207.

 


 

Προβολή εικόνας στο Twitter

VeraLB@verabim280

primeiro terrorista do ataque em Sri Lanka é identificado. seu nome é Zahran Hashim , ele é o homem que se explodiu no luxuoso hotel em Colombo.


I’m Karthik @iKarthikPro

Terrorism is a global problem which needs globally to take action against.

Sorry the picture may disturbing.


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.