Ο Γκαουλαϊτερ της Ελληνικής οικονομίας Ιωάννης Στουρνάρας, δήλωσε σε πρόσφατη ομιλία του ότι προβλέπει ετήσια ανάπτυξη 3%, αφού η σημερινή κυβέρνηση της ΝΔ δείχνει πως είναι απόλυτα προσηλωμένη στους δημοσιονομικούς κανόνες της ΕΕ. Ο κ. Στουρνάρας, βαρύγδουπος οικονομολόγος, έχει επανειλημμένα προβλέψει άσπρες μέρες για την Ελληνική οικονομία, οι οποίες είναι όπως ο ουρανός, όσο τον πλησιάζει συνέχεια απομακρύνεται. Πουλάει ελπίδα, κερδίζει χρόνο και απολαμβάνει την παχυλά αμειβόμενη καρέκλα του.

Η κρίση τελειώνει και η ανάπτυξη έρχεται. Αυτό το αναφέρει συχνά σε ομιλίες, συνεντεύξεις,εκθέσεις του Υπουργείου Οικονομικών παλαιότερα ή της Τράπεζας της Ελλάδος κατά περίπτωση κλπ., ανάλογα και με τις προσωπικές του σχέσεις με την κυβέρνηση, σε διάφορες παραλλαγές και φιοριτούρες 

Χαρακτηριστικός είναι ένας διάλογός του με δημοσιογράφο του BBC το 2013 τον οποίο με ύφος δεκαπέντε Καρδιναλίων τον διαβεβαιώνει ότι η χρονιά αυτή το  2013 δηλ. θα είναι ο τελευταίος χρόνος ύφεσης της ελληνικής οικονομίας!Είστε σίγουρος τον ρωτάει ο δημοσιογράφος.  Απολύτως σίγουρος απαντάει ο  Γκαουλάϊτερ της Ευρωκατοχής. Είστε σίγουρος 100% , τον ξαναρωτάει ο δημοσιογράφος. Είμαι 100% σίγουρος απαντά ο ίδιος ζάμπλουτος κύριος Στουρνάρας.

Ο κύριος ΓκαουλαΙτερ δεν είναι ανόητος. Τη δουλειά΄του κάνει. Λέει εξωφρενικά ψέματα, πιστός στο Γκεμπελικό δόγμα, πες, πες ψέματα, όλο και κάτι θα μείνει. Τα ψέματά του αυτά, τα αναμασάνε παπαγαλιστί με επαίσχυντη ασυδοσία τα καθεστωτικά Μέσα Μαζικής Επιβολής-Αποχαύνωσης  με κάτι απίθανους τύπους που παριστάνουν τους έγκυρους αναλυτές !

Αλλά ο πανδαμάτωρ χρόνος είναι αλύπητος. Ο Θεός να  βοηθήσει όλους αυτούς του ψεύτες που υπηρετούν άνωθεν εντολές όταν θα έρθει σύντομα το πλήρωμα του χρόνου και τους ζητηθεί ο λογαριασμός για τα εγκλήματά τους σε βάρος της χώρας. Αν δεν προφτάσουν να δραπετεύσουν με ελικόπτερο ή με ένα απο τα κότερα τα δικά τους ή των λεφτάδων φίλων τους.