Γρηγόρης Πέτρου

Την χρονική περίοδο που διανύουμε η Ευρωπαϊκή ένωση βρίσκεται σε βαθιά κρίση.Από την μία πλευρά έχουμε ένα αόρατο διευθυντήριο (με πρωσικά χαρακτηριστικά) που διαφεντεύει την Ευρωπαϊκή ένωση, με ορατή καταστροφική πολιτική για τα έθνη και τους λαούς της Ευρώπης.

Από την άλλη, στο εσωτερικό της ευρωπαϊκής ένωσης αντί την αλληλεγγύη μεταξύ των κρατών μελών της, παρατηρούμε φαινόμενα σκληρού ανταγωνισμού οικονομικών συμφερόντων με υποτιθέμενο κρατικό ή εθνικό μανδύα, όπου η παλαιότερη διαφορά εντός της Ε.Ε. βορρά – νότου να δείχνει ανεπαίσθητη.Τραπεζικά και χρηματιστηριακά οικονομικά κέντρα στον βωμό του κέρδους θυσιάζουν έθνη, λαούς αλλά και την ίδια την Ευρωπαϊκή ένωση.Τα προαναφερόμενα κέντρα χρησιμοποιούν την Γερμανία και τον γερμανικό λαό, ως οχήματα για την επίτευξη των στόχων τους.

Η Ευρωπαϊκή συνοχή την οποία υποτίθεται ότι διακηρύττουν, τους επιτρέπει να συγκρούονται με την Ρωσία, παίζοντας τον ρόλο του καλού παιδιού για τις Η.Π.Α., υποχρεώνοντας τις χώρες της Ευρωπαϊκής ένωσης σε εμπάργκο προϊόντων, ενώ ταυτόχρονα χρησιμοποιούν την Γερμανία (τον γίγαντα με τα γυάλινα πόδια) δημιουργώντας διμερείς σχέσεις με την Ρωσία για την εισαγωγή ενέργειας, κυρίως αερίου, και την εξαγωγή βιομηχανικών προϊόντων πολυεθνικών εταιρειών με έδρα την Φρανγκφούρτη, το Βερολίνο, το Παρίσι και το Λονδίνο.

Βλέπουν την Ευρωπαϊκή ένωση ως έναν χώρο για την επίτευξη των στόχων τους, που δεν αποτελείται από χώρες με εθνικά χαρακτηριστικά.Με την μεταφορά ενός μικρού μέρους προσφύγων κι ενός μεγάλου μέρους οικονομικών λαθρομεταναστών από την Αφρική και την Ασία, γνωρίζοντας ότι η πλειοψηφία όλων αυτών δεν μπορεί να προσαρμοστεί στα όποια μέχρι σήμερα «Ευρωπαϊκά πολιτιστικά ιδεώδη», προχωρούν στην αλλοίωση των κρατών εθνών της Ευρώπης.

Όσοι σήμερα δεν στηρίζουν την ύπαρξη μιάς Ευρώπης που θα περικλείει όλες τις χώρες από τις στήλες του Ηρακλέους έως τα Ουράλια όρη, είναι καταδικασμένοι στην αποτυχία των όποιων πολιτικών τους σχεδιασμών.

Η ανιστόρητη και κοντόφθαλμη λογική τους δεν τους επιτρέπει να διακρίνουν ότι το Ελληνικό έθνος και ο Ελληνικός λαός στο παρελθόν, αντιστάθηκε στην άλωση του χώρου της Ευρώπης από την «Ανατολή», δίνοντας την απάντηση τότε στον Μαραθώνα και στην Σαλαμίνα, αλλά και χιλιάδες χρόνια αργότερα ο Ελληνικός πολιτισμός, ο οποίος αποτελεί την βάση του Ευρωπαϊκού πολιτισμού, καθώς και το Ελληνικό έθνος λειτούργησαν ως ανάχωμα στην άλωση της Ευρώπης από την Ανατολίτικη – Οθωμανική – Ισλαμική απειλή.

Αγνοούν και την πρόσφατη ιστορία, όπου ο Ελληνικός λαός με μικρή δύναμη αλλά μεγάλη ψυχή, αντιμετώπισε το πανίσχυρο στρατιωτικά τρίτο Ράιχ.Γνωρίζοντας την ιστορική μας ευθύνη, είμαστε υποχρεωμένοι εμείς οι Έλληνες να αντισταθούμε και να σηματοδοτήσουμε τις αρχές της σημερινής Ευρώπης, αναδεικνύοντας και αποκαλύπτοντας τα καταστροφικά σχέδια του διευθυντηρίου της Ευρωπαϊκής ένωσης, που θέλει όχι μόνο εμάς αλλά και όλους τους Ευρωπαίους, ακόμα και τους «μετανάστες» ως σκλάβους για την επιδίωξη των στόχων του.

Όσον αφορά στην μείωση των Ευρωπαϊκών πληθυσμών και στην αντικατάστασή τους από μετανάστες, ένα σχέδιο που εκπονήθηκε το 1923,  προτείνουμε την δημιουργία κινήτρων για την αντιστροφή της υπογεννητικότητας και της υπεργήρανσης του πληθυσμού καθώς και μείωση της εσωτερικής μετανάστευσης σε χώρες της Ευρωπαϊκής ένωσης, η οποία έχει ήδη δημιουργήσει πληγή στην Ελληνική κοινωνία και οικονομία.

Σήμερα η ανάκτηση εθνικής κυριαρχίας των κρατών και το σταμάτημα της συνεχούς παραχώρησής της στην Ευρωπαϊκή ένωση είναι αναγκαία.Σήμερα η δημιουργία ενός δημοκρατικού πατριωτικού Ευρωπαϊκού μετώπου είναι η μόνη ελπίδα ανατροπής της μέχρι σήμερα καταστροφικής πολιτικής για τα κράτη και τους λαούς της Ευρώπης.Σήμερα δημιουργούμε ένα δημοκρατικό, πατριωτικό μέτωπο με Ευρωπαϊκό προσανατολισμό, το ΑΡΜΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ Για την Ευρώπη των Εθνών Γιάννης Δημαράς.

Είσαι Ελληνίδα; Είσαι Έλληνας;Τι προσκυνάς;Σήκω επάνω.Εμείς και στους Θεούς ορθοί μιλάμε!

Ο Γρηγόρης Πέτρου είναι Συγγραφέας – Οικονομολόγος,Γραμματέας της Εκτελεστικής Γραμματείας του Πατριωτικού Κοινωνικού Κινήματος,Υποψήφιος Ευρωβουλευτής

 

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.