Ο ΣΥΡΙΖΑ τέλος. Η “ελπίδα” που πρέσβευε η ΠΦΑ αποδείχτηκε κάλπικη.Οι  “αριστεροί” του Κολωνακίου, της καλοπέρασης και της σαμπάνιας, υπέστησαν πανωλεθρία. Αυτό είναι το μήνυμα από τις ευρωεκλογές και την τελευταία φάση των περιφερειακών και δημοτικών εκλογών.

Η αυτοεπιλεγόμενη “Πρώτη Φορά Αριστερά”, λειτούργησε στην πραγματικότητα ως ακροδεξιά, Υπηρέτησε με τον δουλικότερο τρόπο τις εντολές των ξένων αφεντικών οδηγώντας τη χώρα στην απέραντη φτωχοποίηση και παράλληλα άνοιξε ορθάνοιχτες της ανατολικές πύλες των συνόρων μας για την εισβολή εκατοντάδων χιλιάδων μουσουλμάνων, με ορατή προοπτική την Λιβανοποίηεση και Ισλαμοποίηση της χώρας που μετατρέπεται σε χώρο..

Η Αθήνα έχει μετατραπεί σε ένα να άθλιο γκέτο εγκληματικότητας, πορνείας, εμπορίας ναρκωτικών, όπου κυριαρχούν οι συμμορίες των δουλεμπόρων και των ΜΚΟ. Αυτή η Αθήνα, αυτή η Ελλάδα δεν μπορεί να είναι η Ελλάδα του μέλλοντός μας.

Η ΝΔ ως επερχόμενος αντικαταστάτης του ΣΥΡΙΖΑ, ανήκει στο ίδιο περίπου συστημικό μπλόκ που έχει καταδικάσει τη χώρα μας σε πορεία εξαφάνισης του Ελληνισμού. Για το λόγο αυτό, για να πάρουμε την Ελλάδα μας πίσω, οφείλουμε να σκεφτούμε και να σταθούμε απέναντι σε ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ και όλους τους άλλους συστημικούς πολιτικούς σχηματισμούς που είναι υποτακτικοί στη Νέας Τάξη και την Ευρώπη της Γερμανίας. Και να δώσουμε μια Ελληνική Λύση στα αδιέξοδά μας. Ο ήλιος θα ανατείλει ξανά

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.