Το φίδι το χτυπάς στο κεφάλι για να το σκοτώσεις. Αυτό εφαρμόζει ο Ματέο Σαλβίνι τσακίζοντας τους “ανθρωπιστές” και τους δουλέμπορους που θησαυρίζουν πουλώντας ελπίδα στα εκατομμύρια των μεταναστών που μεταφέρουν στην Ευρώπη, οργανωμένοι με τεράστια πλωτά και ανθρώπινα μέσα 

Πρόστιμο μέχρι και ένα εκατομμύριο ευρώ θα επιβάλλεται στα πλοία των ΜΚΟ που μπαίνουν χωρίς άδεια σε ιταλικά λιμάνια. Η μεταφορά ενός μετανάστη θα επιφέρει πρόστιμο 4-5.000 ευρώ, θα μπορεί να κατάσχεται το σκάφος και θα συλλαμβάνεται ο καπετάνιος. Ο υπουργός Εσωτερικών της χώρας (δηλαδή ο Σαλβίνι, σε αυτή τη φάση) θα μπορεί να απαγορεύει την είσοδο και τη διέλευση στα ιταλικά χωρικά ύδατα σε όλα τα σκάφη που μεταφέρουν μετανάστες.Τέλος λοιπόν το εμπόριο ανθρώπων στην Ιταλία. Τόσο απλά. 

Ο Ματέο Σαλβίνι εξασφάλισε με μεγάλη πλειοψηφία ψήφο εμπιστοσύνης της γερουσίας την έγκριση νέων μέτρων κατά της παράνομης, παρά τις έντονες διαμαρτυρίες της αντιπολίτευσης και των “φιλανθρωπικών” οργανώσεων Σόρος και ΣΙΑ που σκίζουν τα ιμάτιά τους αποκαλώντας ακροδεξιό τον Σαλβίνι που προσπαθεί να σώσει τη χώρα του από την Ισλαμοποίηση.

Παράλληλα, με το ίδιο νομοσχέδιο προβλέπονται και αυστηρότερες ποινές για όποιον συμμετέχει σε διαδηλώσεις με καλυμμένο πρόσωπο ή πετά μολότοφ, λοστούς και άλλα αντικείμενα κατά των αστυνομικών δυνάμεων σε διαδηλώσεις.

Όπως ήταν αναμενόμενο οι “φιλανθρωποι” εξανέστησαν και διαμαρτύρονται αφού έτσι θα χάσουν τη δουλειά τους οι καημένοι….

 

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.