Φόβους για συνεργασία του Χ.Ξηρού με τις “Συνομωσίες πυρήνων της φωτιάς” εκφράζουν οι αρχές!

Πιθανή συνύπαρξη όλων των γενιών της τρομοκρατίας φοβάται η αστυνομία

ξηρος

Φόβους για συνύπαρξη όλων των γενιών της τρομοκρατίας εκφράζουν οι Αρχές μετά τη χθεσινή εξαφάνιση του Χριστόδουλου Ξηρού, ο οποίος παραβίασε την άδεια που του είχε δοθεί. Το «ρεβεγιόν» του Κορυδαλλού και η ένθερμη ανακοίνωση της «Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς» για την απόδραση του ισοβίτη μέλους της 17Ν επιτείνουν την ανησυχία. Αλλαγή του θεσμικού πλαισίου για τις άδειες κρατουμένων προαναγγέλλει το υπουργείο Δικαιοσύνης.

Η χρονική στιγμή που επέλεξε ο «Μανώλης» της 17 Νοέμβρη να μη γυρίσει στα ισόβια δεσμά του και κυρίως οι φιλικές σχέσεις του «βετεράνου» της τρομοκρατίας με τους κρατούμενους για τις υποθέσεις της «Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς», δημιουργούν σκηνικό ανησυχίας στην ΕΛ.ΑΣ για ενδεχόμενη συνεργασία παλιών και νέων «στελεχών» του αντάρτικου πόλης με τη συνδρομή πιθανώς προσώπων από τον ποινικό χώρο.

Πηγή: ΈθνοςΔεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.