Πέτρος Καράκης

Στο λιμάνι της Σύμης εισέπλευσε πλοίο της ΜΚΟ “Open Arms” για να υποδεχτεί “πελάτες” από την Τουρκία που εισβάλουν ανενόχλητοι στην Ελλάδα η οποία κατά δήλωση Τσίπρα αλλά και πρακτική Μητσοτάκη, δεν έχει θαλάσσια σύνορα και γενικότερα δεν έχει καθόλου σύνορα !

Όμως οι Συμιακοί δεν είναι Μυτιληνιοί πολύ “φιλάνθρωποι” και ολίγον οικονομισάριοι και πήραν την κατάσταση στα χέρια τους αναγκάζοντας τον κυβερνήτη του πλοίου να φύγει κακήν κακώς απο το νησί. Το πλοίο “Open ARMS” που έχει μεταφέρει  χιλιάδες Μουσουλμάνους εισβολείς στην Ελλάδα και στην Ιταλία, ανήκει στη Ισπανική ΜΚΟ Proactiva,με αφεντικό όπως ακούγεται τον Τζώρτζ Σόρος,

Οι Συμιακοί έχουν εξοργιστεί για τις δηλώσεις κυβερνητικών που έγιναν σε βάρος του δημάρχου Παπακαλοδούκα ο οποίος δήλωσε ότι, στη Σύμη εισβάλουν εκατοντάδες μετανάστες οι οποίοι δεν καταγράφονται απο κανένα, αποκαλύπτοντας ότι, οι πραγματικοί αριθμοί των εισβολέων είναι περισσότεροι ή και πολύ περισισσότεροι απο αυτούς που ανακοινώνονται επίσημα. Το κλίμα πυροδοτήθηκε καταλυτικά και από την αποκάλυψη που έκανε ο αντιδήμαρχος Νικήτας Γρύλλης για τη συμφωνία δημιουργίας Hot Spot στο νησί, που βρίσκεται μια ανάσα απόσταση απο την Τουρκία. Ύστερα απο αυτό, δεν ήθελαν και πολύ. Μόλις εντόπισαν το “δουλεμπορικό” πλεούμενο ξεσηκώθηκαν, μαζεύτηκαν στο λιμάνι και το ανάγκασαν να αναχωρήσει.

Η πρακτική αυτή δεν βρίσκει εφαρμογή στα  άλλα νησιά και ειδικότερα στη Μυτιλήνη (που τη λένε και Λέσβο ! ), όπου υπάρχει αριστερός εθνομηδενιστικός “ανθρωπισμός”, ενώ δεν είναι λίγοι οι  ντόπιοι που κάνουν χρυσές δουλειές στα απόνερα της δουλεμπορικής μαφίας. Όταν το νησί γεμίσει από Μουσουλμάνους “πελάτες”, οι Μυτιληνιοί οργανώνουν μια διαμαρτυρία με συνέπεια να μεταφερθούν πολλοί Μουσουλμάνοι εισβολείς στην ενδοχώρα, κυρίως στο Λεκανοπέδιο, έτσι ώστε να αδειάσουν τα hot spots και νά έρθουν νέοι “πελάτες”. Η Μυτιλήνη ή Λέσβος, ψήφισε με υψηλά ποσοστά τον ΣΥΡΙΖΑ και αυτό λέει πολλά.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.